Μετάβαση στο περιεχόμενο

dkats

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by dkats

  1. Καλημέρα και από εμένα, έχω και εγώ μία ερώτηση Εχω ΜΕΚ Β τάξης στα οικοδομικά και έχω τα χαρτιά για αναβάθμιση. Το θέμα είναι ότι τα πιστοποιητικά εμπειρίας είναι από χρονολογία προγενέστερη της έκδοσης του Β ( είχα παραπάνω του απιτουμένου, και (κακως) δεν τα υπέβαλλα με την αίτηση για κτήση Β Γίνονται δεκτά?
  2. Παιδιά ευχαριστώ ΘΑ ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε το εξής: Μαζί με την γυναίκα μου έχουμε ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 85.000, ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ 3.000¨ Για τι ποσό θα φορολογηθώ με την αυτοπεράιωση (συντελεστής ακαθάριστων 60%)? Ευχαριστώ
  3. sothris δεν σε κατάλαβα, τι εννοείς σε παρακαλώ?
  4. καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι? Αν έχουμε έσοδα 60.000 και ελάχιστα έξοδα (3.000), δεν συμφέρει η αυτοπεραίωση?
  5. τι να περιμένεις? εσύ πρέπει να πας στην ΔΟΥ για τον έλεγχο
  6. παιδιά, όσο αφορά το ΕΚΚ 2010: α) το πήρα αρχές ΜΑΙ 2010 β) πήγα για έλεγχο 07ΙΟΥΝ 2010, και δεν είχα κάποιο πρόβλημα στον έλεγχο. Ισχύει ότι εντός 15 ημερών από τον έλεγχο υποχρεούνται να σου δώσουν την επιστροφή?
  7. παιδιά, σήμερα πρωί δείτε το φως. Με πήαν από την ΙΑ' (!!!!!!!!!!), και μου είπαν ότι θα πάρω τα λεφτά μέχρι το τέλος της εβδομάδας!!
  8. Tpanag, τα έδωσα ήδη. Είνια σαφές ότι μόνο έτσι υπάρχει περίπτωση να μου τα επιστρέψουν, και πάλι καλά γιατί έχω ακούσει και χειρότερα (συνάδελφος, των τρέχανε δύο εβδομάδες για ότι μπορείς να φανταστείς). Maestro, οσο αφορά την δήλωση. α) την έκανα τον 03/09 ηλεκτρονικά β) πήγα για έλεγχο τον 07/09, όλα τα χαρτιά ήταν εντάξει, γενικά είνια όπως ξημερώσει στον κάθε εφοριακό
  9. Εγώ πήγα σήμερα στην ΙΑ και έβγαλα άκρη. ¨ενας πολύ εξυπηρετικός υπάλληλος μου είπε ότι η επιστροφή δεν έχει σταλεί (6.700) γιατί το ποσό είναι μεγάλο. Με έβαλε: α) να κάνω αίτηση παραλαβής των χρημάτων σε συγκεριμένο λογαριασμό β) να δώσω ασφαλιστική ενημερότητα από ΤΣΜΕΔΕ. Μου είπαν ότι θα τα πάρω σύντομα
  10. τα ίδια και εγώ παιδιά, δεν έχω πάρει ακόμη την επιστροφή
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.