Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nikrene

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Nikrene

  1. Έχεις δίκιο αγαπητέ συνάδελφε, στον συγκεκριμένο τοίχο δεν έπρεπε να βάλω +0,1 για θερμογέφυρες, αλλά στην τελική ένα παράδειγμα είναι. Πατούσα κουμπιά για να σας δείξω τις επιλογές του προγράμματος, οκ, πάτησα και τις θερμογέφυρες. Σ'ευχαριστώ πάντως που το ανέφερες, η προσπάθεια που κάνουμε για τη δημιουργία του xlen είναι φιλόδοξη, γίνεται με μεράκι και ευελπιστούμε ότι το xlen θα συνεχίσει να βελτιώνεται με καλοπροαίρετες επισημάνσεις όπως η δική σου.
  2. Δε φτάνει που έχουμε αυτό το κράτος, δε φτάνει που και λογιστή να ρωτήσεις ή την εφορία δε θα ξέρει να σου πει, έχουμε και κάθε πικραμένο εδώ μέσα να σου λέει το μακρύ του και το κοντό του όπως π.χ. ο τύπος που είπε ότι για κάθε Κωδικό πληρώνεις 500 ευρώ. Καλό θα ήταν να γράφει όποιος ξέρει και όποιος δεν ξέρει απλά να μην απαντά. Οι άσχετες απαντήσεις ή οι απαντήσεις του στυλ: "Νομίζω ότι..." περισσότερο μπερδεύουν τον κόσμο. Το θέμα είναι σοβαρό γιατί απ'ότι κατάλαβα κάποιοι έχασαν ολόκληρες επιδοτήσεις του ΕΣΠΑ και είχαν πρόβλημα με το ΣΔΟΕ λόγω εσφαλμένων ΚΑΔ. Εγώ έχω την εξής απορία: Τί είναι το ΜΣΚΚ (κάτι σαν συντελεστής φορολογίας απ'ότι καταλαβαίνω από τα συμφραζόμενα) που αναφέρουν κάποιοι. Και πώς διαφέρει από ΚΑΔ σε ΚΑΔ? Και που μπορώ να βρω το ΜΣΚΚ για κάθε ΚΑΔ? Και γω τη άλλη βδομάδα κάνω έναρξη και έχω χάσει τον μπούσουλα. Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω κι εγώ. Καλό κουράγιο εύχομαι σε όλους.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.