Μετάβαση στο περιεχόμενο

tsiperman

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

tsiperman's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ...οχι οπως το εννοεις chris_gr,δεν παιρνεις αριθμο πρωτοκολλου ,ουτε πληρωνεις τα 300e,μπορεις ομως να καταθεσεις την αιτηση σου κ να αποκτησεις σειρα προτεραιοτητας...κ οτι αυτο σημαινει... ...το θεμα ειναι να τελειωσει η επι εβδομαδων συζητηση με την πολεοδομια!
  2. φιλοι συναδελφοι γεια σας! επανερχομαι στο θεμα μου ελπίζοντας να ξεκαθαρίσω την περιπτωση μου,που μαλλον θα ενδιαφερει κ πολυ αλλο κοσμο.Αυριο εχω για ακομη αλλη μια φορα τετ α τετ με πολεοδομια...! Σας παραθετω την ΚΥΑ 19500/2004 (ΦΕΚ 1671 Β/11.11.2004) δ.Σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής απο φωτοβολταικα συστηματα με αποδιδομενη ηλεκτρική ισχυ μικροτερη ή ιση του 0,5MW. 3.Ειδικοτερα η εγκατασταση των σταθμων ηλεκτροπαραγωγης της παραπανω παρ.2 επιτρεπεται σε περιοχες εντος εγκεκριμενων ρυμοτομικων σχεδιων,εντος οριων οικισμων με πληθυσμο μικροτερο των 2.000 κατοικων ή οικισμων προυφισταμενωντου 1923,καθως κ σε εκτος σχεδιου περιοχες. κ ερωτω: Μπορω με αυτο το ΦΕΚ να βγαλω μια ακρη αφου ο οικισμος μετρα 500 ψυχες?
  3. zena13,πρωτα απ ολα ευχαριστω για την απαντηση. το λαθος ειναι δικο μου οσον αφορα το "αγροτεμαχιο".Αγροτεμαχιο χαρακτηριζοταν το οικοπεδο μεχρι που πριν λιγα χρονια εγινε η επεκταση του οικισμου,χωρις ομως να εχει γινει καποια αλλαγη χρησης απο τον ιδιοκτητη(εμενα).Πλεον θεωρειται οικοπεδο,εντος,αρτιο κ οικοδομησιμο.παρ ολα αυτα το προβλημα που επικαλειται η τοπικη πολεοδομια ειναι η χρηση γης κ περιμενω οτι απο καποιον - καπου κ καποτε θα ερθει μια σοφη απαντηση. ψαχνω αμεσως για το ΦΕΚ!
  4. Επίσης, θα έλεγα να πας στην αρμόδια Πολεοδομία για τα εντός σχεδίου. Θεωρώ ότι δεν θα στα δεχτούν λόγω Χρήσεων Γης στις οποίες δεν αναφέρεται ότι μπορείς να εγκαταστήσεις Φ/Β πάρκα. φιλε chris,δλδ αν ενα αγροτεμαχιο ειναι εντος σχεδιου πολης,αρτιο κ οικοδομησιμο κ χρησιμοποιειται για ελαιοπαραγωγη δεν εχω δικαιωμα να εγκαταστησω ενα 20αρι? αν ειχα μια μεγαλη ταρατσα θα μπορουσα να εγκαταστησω μεχρι 20kw? οποιος φιλος γνωριζει τα αδυτα της πολεοδομιας,ας μας βοηθησει... γιατι εγω που ρωτησα εισεπραξα ενα "περαστε σε μια εβδομαδα να σας απαντησουμε!!" (προφορικως!!!)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.