Μετάβαση στο περιεχόμενο

tsiperman

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από tsiperman

  1. ...οχι οπως το εννοεις chris_gr,δεν παιρνεις αριθμο πρωτοκολλου ,ουτε πληρωνεις τα 300e,μπορεις ομως να καταθεσεις την αιτηση σου κ να αποκτησεις σειρα προτεραιοτητας...κ οτι αυτο σημαινει...:confused:

    ...το θεμα ειναι να τελειωσει η επι εβδομαδων συζητηση με την πολεοδομια!:rolleyes:

  2. φιλοι συναδελφοι γεια σας!

     

    επανερχομαι στο θεμα μου ελπίζοντας να ξεκαθαρίσω την περιπτωση μου,που μαλλον θα ενδιαφερει κ πολυ αλλο κοσμο.Αυριο εχω για ακομη αλλη μια φορα τετ α τετ με πολεοδομια...!:-x

     

    Σας παραθετω την ΚΥΑ 19500/2004 (ΦΕΚ 1671 Β/11.11.2004)

     

    δ.Σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής απο φωτοβολταικα συστηματα με αποδιδομενη ηλεκτρική ισχυ μικροτερη ή ιση του 0,5MW.

    3.Ειδικοτερα η εγκατασταση των σταθμων ηλεκτροπαραγωγης της παραπανω παρ.2 επιτρεπεται σε περιοχες εντος εγκεκριμενων ρυμοτομικων σχεδιων,εντος οριων οικισμων με πληθυσμο μικροτερο των 2.000 κατοικων ή οικισμων προυφισταμενωντου 1923,καθως κ σε εκτος σχεδιου περιοχες.

     

    κ ερωτω: Μπορω με αυτο το ΦΕΚ να βγαλω μια ακρη αφου ο οικισμος μετρα 500 ψυχες? :sad:

  3. zena13,πρωτα απ ολα ευχαριστω για την απαντηση.

    το λαθος ειναι δικο μου οσον αφορα το "αγροτεμαχιο".Αγροτεμαχιο χαρακτηριζοταν το οικοπεδο μεχρι που πριν λιγα χρονια εγινε η επεκταση του οικισμου,χωρις ομως να εχει γινει καποια αλλαγη χρησης απο τον ιδιοκτητη(εμενα).Πλεον θεωρειται οικοπεδο,εντος,αρτιο κ οικοδομησιμο.παρ ολα αυτα το προβλημα που επικαλειται η τοπικη πολεοδομια ειναι η χρηση γης κ περιμενω οτι απο καποιον - καπου κ καποτε θα ερθει μια σοφη απαντηση.:???:

     

    ψαχνω αμεσως για το ΦΕΚ! 8-)

  4. Επίσης, θα έλεγα να πας στην αρμόδια Πολεοδομία για τα εντός σχεδίου. Θεωρώ ότι δεν θα στα δεχτούν λόγω Χρήσεων Γης στις οποίες δεν αναφέρεται ότι μπορείς να εγκαταστήσεις Φ/Β πάρκα.

     

     

    φιλε chris,δλδ αν ενα αγροτεμαχιο ειναι εντος σχεδιου πολης,αρτιο κ οικοδομησιμο κ χρησιμοποιειται για ελαιοπαραγωγη δεν εχω δικαιωμα να εγκαταστησω ενα 20αρι?

    αν ειχα μια μεγαλη ταρατσα θα μπορουσα να εγκαταστησω μεχρι 20kw?:confused:

     

    οποιος φιλος γνωριζει τα αδυτα της πολεοδομιας,ας μας βοηθησει...:sad:

    γιατι εγω που ρωτησα εισεπραξα ενα "περαστε σε μια εβδομαδα να σας απαντησουμε!!" (προφορικως!!!)

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.