Μετάβαση στο περιεχόμενο

giannis112

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

giannis112's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Με πολύ τύχη και με πολύ άσκοπο διάβασμα!!! Αναγκάστηκα να διαβάσω ύλη και από πολιτικούς μηχανικούς και από αρχιτέκτονες και από τους μηχανικούς Περιβάλλοντος που ανήκω! Τα περισσότερα από αυτά ήταν εντελώς άσκοπα και άσχετα με την ύλη του μαθήματος αλλά έπρεπε να το περάσω οπότε έκανα ότι μπορούσα εφόσον δε βρέθηκε καθηγητής για ιδιαίτερα!!! Πήγα, έγραψα όσα ήξερα και με λίγη ακόμη τύχη και έμπνευση πέρασα το μάθημα!!! Να είναι καλά και ο Θεός δηλαδή και ο καθηγητής!!!
  2. Και βιβλιοθήκη υπάρχει και έχω επισκεφτεί και σημειώσεις από το μάθημα έχω.... Παρακαλούθηση δεν μπορώ δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων και επειδή επίκειται θητεία στο στρατό!! Το πρόβλημα είναι ότι η ύλη είναι διαφορετική από των πολιτικών μηχανικών οπότε δεν μπορώ να βοηθηθώ ιδιαίτερα!!! Σας ευχαριστώ πάντως για την εως τώρα βοήθεια!!
  3. Καλησπέρα σας!! Γνωρίζει μήπως κάποιος κάποιον άνθρωπο που μπορεί να μου κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στην Στατική των Κατασκευών για Μηχανικούς Περιβάλλοντος στην Ξάνθη;;;; Στείλτε μου e-mail σας παρακαλώ πολύ με την όποια πληροφορία διαθέτετε!! Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.