Μετάβαση στο περιεχόμενο

argi1706

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

argi1706's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. δεν πειράζει ... δυστυχώς εγώ ψάχνω για κάτι έτοιμο ... μακάρι να μπορέσει κάποιος να με βοηθήσει γιατί έχω πελαγώσει ... Παρατήρηση: Τα Greeklish απαγορεύονται. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
  2. παιδιά θα ήθελα μια βοήθεια ... πριν λίγο καιρό ο καθηγητής στο πανεπιστήμιο μας ανάθεσε μια εργασία που έχει ως σκοπό την μελέτη των κοχλιών τους άξονα των ιμάντος των συγκολλήσεων σε ένα οποιοδήποτε μηχανολογικό εξοπλισμό ... εγώ έψαξα αρχικά για "καινιτιρα" αλλα δεν βρήκα tpt ... με λίγα λόγια αυτός θέλει να βρούμε ένα εξοπλισμό και να του πούμε τι είδος κοχλία βάζουμε γιατί εφαρμόζονται αυτές οι δυνάμεις ο άξονας πρέπει να είναι από τέτοιο υλικό και τέτοιο πάχος για να αντέξει και τέτοια "παργματα"...εδώ και πολύ καιρό ψάχνω στο internet αλλα άκρη δεν βρίσκω έτσι λοιπόν ζητω την βοήθεια σας ... αν έχετε καμια παρόμοια εργασία η αν γνωρίζεται κάποια βιβλιογραφία που να μπορώ να ψάξω η αν έχετε κάποιο είδος πηγών ... θα σας είμαι ευγνώμων... Παρατήρηση: Τα Greeklish απαγορεύονται. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.