Μετάβαση στο περιεχόμενο

gkt

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

gkt's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Χαίρετε συνάδελφοι και χρόνια πολλά. Ήθελα να ρωτήσω αν διαθέτει κανείς το ΦΕΚ 131Δ 24.4.83. Αν ναι,ς το αναρτήσει παρακαλώ. Επιπλέον γίνεται σε έναν οικισμό να εκδοθεί οικοδομική άδεια με το παραπάνω ΦΕΚ και ταυτόχρονα να σου λέει η Πολεοδομία ότι μπορείς να βγάλεις άδεια και με το ΦΕΚ 588Δ του 1982 (στάσιμοι); Μου είπαν "διαλέγεις και παίρνεις ποιούς όρους θα χρησιμοποιήσεις". Τέλος πώς γίνεται στην ίδια περιοχή ( σε κοντινή απόσταση ) να εκδίδεται οικοδομική άδεια με βάση το ΦΕΚ 138Δ του 1981; Ευχαριστώ.
  2. Γνωρίζει κανείς παρακαλώ τί εννοεί η κυβέρνηση με την "αναστολή προσλήψεων στο δημόσιο"? Και εξηγούμαι : τοπογράφος είμαι Ε.Μ.Π και αναμένω το οριστικό αποτέλεσμα μιας προκήρυξης του 2008. Εξ΄όσων γνωρίζω οι μηχανικοί Τ.Ε της ίδιας προκήρυξης έχουν ήδη πιάσει δουλειά. Υπάρχει περίπτωση νομικά να ανασταλεί η πρόσληψη των Π.Ε ενώ αναμένονται τα οριστικά αποτελέσματα? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.