Μετάβαση στο περιεχόμενο

karabouzouk

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Το θέμα έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης όπως πολλοί πρωτείνατε εδώ και καιρό απλά ήθελα μια γνώμη από κάποιον που ξέρει και ΔΕΝ έχει συμφέρωντα, γιατί δεν νικάει πάντα η δικαιωσύση αλλά αρκετά πολλές φορές το χρήμα... και όταν οι δικηγόροι τα έχουν κάνει πλακάκια και δεν είσαι εσύ αυτός που μπορεί να πληρώσει καλύτερα τότε δυσκολεύουν τα πράγματα.. Τώρα ελπίζω να καταλάβατε γιατί ρωτάω εδώ.. Αν μπορούσατε να μου υποδείξετε κάποιο site που να μπορώ να απευθυνθώ για μια δεύτερη γνώμη, να ξέρω που πατάω, θα σας ήμουν ευγνώμον...
  2. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιο τέτοιο συμφωνιτικό που να ορίζει σαφώς τα δικαιώματα του καθενώς. Ρώτησα εδώ μήπως είχατε εμπειρία από κάποια παρόμοια περίπτωση.. Μήπως ξέρετε κάποιο καλό φορουμ που να μπορώ να πάρω απάντηση σε ένα τέτοιου είδους θέμα..? Μιας και μου λέτε ότι είναι πιο νομικό.. γιατί δεν έχω ρωτήσει κάπου για παρόμοιο θέμα ενώ εσείς κάτι παραπάνω θα ξέρετε.. Ευχαριστώ. Παρατήρηση: Μη διαχωρίζετε την απάντησή σας σε δύο ή περισσότερες διαδοχικές δημοσιεύσεις. Χρησιμοποιείστε την "επεξεργασία" για να αλλάξετε το περιεχόμενο ή να προσθέσετε κάτι στην τελευταία σας δημοσίευση. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
  3. Ζητώ συγγνώμη που δεν είχα βάλει το επάγγελμα απλά δεν το θεώρησα απαραίτητο και δεν ήξερα ότι είναι τόσο συμμαντικό.. Και πάλι συγγνώμη που δεν είχα διαβάσει τους κανόνες του φόρουμ..
  4. Δεν είναι αυθαίρετη εγκατάσταση απλά είναι στο χώρο μπροστά από το κτήριο και τα δικαιώματα χρήσης τα έχει ο κάτωχος του κτηρίου.. γι αυτό ρωτάω τι γίνεται στην περίπτωση μου.. Για να σου δώσω να καταλάβεις είναι υπόγειες δεξαμενές σε πεζοδρόμειο κάποιες από τις οποίες υπάρχουν και μπροστά από το δικό μου κτήριο (βενζινάδικο) και είναι απολύτως νόμιμες καθώς πληρώνω στο λιμενικό για να έχω δικαίωμα χρήσης του χώρου ο οποίος και ανοίκει στο λιμεναρχείο. Για το επαγγελματίες που είπες είπα και στο πρώτο μου ποστ ότι από την αρχή ο κύριος Α κινήθηκε επιθετικά χωρίς καμία διάθεση για συμβηβασμό απαιτώντας να απεγκαταταθούν οι δεξαμενές μπροστά από από τον επονομαζόμενο "χώρο του" αφού κατέχει το 60% και είναι πλειωψηφία. Όταν λες κανονισμό οικοδομής τι ακριβώς εννοείς..? συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός με τις διευκρινήσεις. Το ίδιο πιστεύω και γω ότι δηλαδή κάποια θέση πρέπει να παίρνω και γώ στα σχέδια του και γι αυτό ρωράω τι δικαιώματα έχω εγώ και τί αυτός με βάση τα ποσοστά μας. Σ'ευχαριστώ για το χρόνο σου.. Σ'ευχαριστώ για το χρόνο σου αλλά τι εννοείς ότι τα ποσοστά είναι θέμα μεταξύ ιδιοκτητών..? από κάπου πρέπει να ορίζεται μέχρι που φτάνουν τα δικαιώματα του.. εννοώ δεν γίνεται με μόνη δικαιωλογία την πλειωψηφία του να διαμωρφώνει ολόκληρο το κτήριο χωρίς τη συγκατάεσή μας και σα να μην έφτανε αυτό να απαιτεί να αποσηρθούμε εντελώς από το χώρο του κτηρίου.
  5. Σας χαιρετώ σαν καινούριος στο φόρουμ..! Δεν βρήκα κάπου αλλού που να τεριάζει το θέμα και είπα να γράψω εδώ.. Πριν περίπου ένα εξάμηνο έκανα μια αγορά σε ένα κτήριο στο οποίο τα ποσοστά ιδιοκτησίας είναι: 60% έχει ο Α, 5% έχει ο Β και 35% αγόρασα εγώ.. Ο Α τώρα εδώ και περίπου 5 μήνες έχει αρχίσει να κάνει εργασίες στο κτήριο, το οποίο και έχει διαμωρφώσει οποροπωλείο. Από τη μεριά μου δεν υπάρχει συγκατάθεση για τα έργα αυτά και έχω κάνει καταγκελία στην ατυνομία και πολεοδομεία για παράνομες εργασίες... Το ερώτημα μου είναι το κατά πόσο μπορεί να τις κάνει αυτές τις εργασίες επικαλούμενος το ότι κατέχει την πλειοψηφία του κτηρίου.. Επίσης ο εν λόγο κύριος απ την αρχή κινήθηκε επιθετικά και νομικά απαιτώνταςαπό μας να μετακινήσουμε κάποια εγατάσταση που υπήρχε αρκετές δεκαετίες πριν μπροστά από το εν λόγο κτήριο, η οποία εγκατάσταση βοηθάει στη λειτουργεία του διπλανού κτηρίου το οποίο μου ανοίκει και στεγαζει και την επιχείρηση μου. Έχει δικαίωμα κατεχωντας την πλειοψηφία του κτηρίου να απαιτήσει νομικά τη μετακίνηση της εγκατάστασης ή χρειάζεται και την συγκατάθεση από εμένα και τον άλλο συνιδιοκτήτη..? Ρωτήστε με ότι διευκρήνηση νομίζετε ότι χρειάζεστε.. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας και την όποια βοήθεια σας και συγγνώμη αν έκανα κακή χρήση των σχετικών όρων..!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.