Μετάβαση στο περιεχόμενο

kriminals

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

kriminals's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δεν είναι τα 20€, είναι το ότι δεν έχω κάνει έναρξη στην εφορία σαν ελεύθερος επαγγελματίας. Αλλά έτσι όπως το λές, αν έβγαζα μια σφραγίδα με τα στοιχεία μου, και το σφράγιζα το σχέδιο θα ήμουν παράτυπος; Φυσικά το ερώτημα για το αν υπάρχει κάπου γραμμένο ότι μπορώ να υπογράφω ηλεκτρολογικό σχέδιο για δικό μου σπίτι παραμένει.
  2. Αν όντως δεν υπάρχει κάπου το ότι μπορούμε να υπογράψουμε και προκύπτει απλά από την κοινή λογική, τότε συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό "υποχώρηση" του υπαλλήλου.
  3. Υπάρχει κάπου γραμμένο το ότι μπορούμε να υπογράφουμε το ηλεκτρολογικό σχέδιο για να το καταθέσουμε στη ΔΕΗ χωρίς να έχουμε σφραγίδα; Σε μένα συνέβη το εξής: πριν 3 χρόνια είχα υπογράψει το σχέδιο χωρίς να έχω σφραγίδα, συνυποβάλλοντας βέβαια την άδεια άσκησης επαγγέλματος και το πτυχίο του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, και χθες στο ίδιο υποκατάστημα της ΔΕΗ για διαφορετικό ακίνητο δεν το δέχτηκαν. Γι' αυτό ρωτάω αν αναφέρεται αυτό κάπου για να δώ πότε έγινε η παρατυπία τώρα ή πριν από 3 χρόνια.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.