Μετάβαση στο περιεχόμενο

eksarxos paris

Members
  • Περιεχόμενα

    14
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by eksarxos paris

  1. Τουλάχιστον με την τελευταια νομοθεσία του 83' τα καταστηματα "παροχών υπηρεσιων διαδικτυου" έβγαιναν κανονικά. Από εμπείρια δικιά μου το λέω. Από το δήμο εβγαίναν κανονικά, υγειονομικο κ.λπ. Δεν νομίζω να άλλαξε κάτι. Ίσα-ίσα απλοποιήθηκαν τα πράγματα!!
  2. "αν μιλάμε για χώρο του οικοπέδου είτε ακάλυτπο είτε πρασιά (μεταξυ ΟΓ/ΡΓ) και δεν αναγράφει πουθενά ΣΕ ΤΙΤΛΟ αποκλειστική χρήση....τότε...θελεις το 51% των ιδιοκτητών σε Υ.Δ. που να σου επιτρέπουν συγκεκριμένα πράγματα για την διάρκεια της λειτουργίας του καταστήματος σου. Εκτός και αν υπάρχει καταστατικό οικοδομής και γράφει κατι διαφορετικό." Σας ευχαριστώ πολύ!! Ξεμπερδέυτηκαν αρκετά τα πράγματα!!! Το έλυσα το θεμα σύμφωνα με το παραπάνω!!
  3. Πάνω στο σχέδιο της πολεοδομίας λέει ότι το κατάστημα καταλαμβάνει εξωτερικό χώρο 5μ από την οικοδομική γραμμή μέχρι την ρυμοτομική γραμμή. Το γνώριζα αυτό από το σχέδιο του καταστήματος (και το μέτρησα κιολας) και το επιβεβαίωσα. Λίγες σημειώσεις που έχω των πολιτικών λέει πως ο κοινόχρηστος χώρος είναι αυτός μεταξύ Ο.Γ και Ρ.Γ.
  4. Λοιπόν συνάδελφοι έψαξα τα συμβόλαια του καταστήματος αλλά δεν αναγράφει πουθενά ποσό προκηπίου (κοινόχρηστου). Λέει μόνο ότι το κατάστημα καταλαμβάνει το 75 τις χιλιης του οικοπέδου. Τώρα τι κάνουμε? Πάντως σίγουρα δεν είναι πεζοδρόμιο αλλά προκήπιο.
  5. Ρε παιδιά γιατί κολλάμε τόσο? Ένα ρημάδι πεζοδρόμιο είναι. Εμενα η απόσταση της εισόδου του μαγαζιού με την άκρη του δρόμου (Ρ.Γ.) είναι 3μ. Χωρίς να είμαι βέβαιος ο δήμος καταλαμβάνει 1μ παράλληλα με τον δρομο όπου έχει και δέντρα. Άρα αν π.χ ο δήμος "πιάνει" το 1μ. πεζοδρομίου, τα υπόλοιπα 2 μ και όσο είναι η φάτσα του μαγαζιού έιναι το προκήπιό μου? Αν το επιβεβαίωσω και στα τ.μ που μου δίνει το συμβόλαιο να το υπολογίσω ετσι? Και αν είναι σωστά όλα αυτά, ποιος μπορεί να μου το επιβεβαιώσει? (υπηρεσία εννοω)
  6. Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Άρα να το τρέξω στο συμβόλαιο του πελάτη μου όπου θα έχει (ή μη) τα τ.μ που μπορεί να έχει το μαγαζί ώστε να βάλουμε τραπεζοκαθίσματα. Ας πούμε πως δικαιούται 12τ.μ, εγώ πως μπορω να ξέρω από που ως που είναι το οριο κ.λπ. Το λέω επειδή δεν θα φαίνεται σε σχέδιο αλλά απλά με έναν αριθμό. Γι'αυτό είπα σε προηγούμενο post μήπως η πολεοδομία έχει σχέδιο προκηπίου.
  7. Είναι σε οικοδομή τριόροφη. Δεν έχω άλλα στοιχεια δυστηχως. Εάν πάω πολεοδομία και πάρω το φάκελο, υπάρχει τιποτα που θα μπορέσει να βοηθήσει? Εννοώ σε κανένα συμβόλαιο να λέει τα τ.μ προκηπίου ή σε κα΄νενα σχέδιο.
  8. Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε μία απορία μου. Δεν έχω επαφή με άδειες λειτουργίας και θα προσπαθήσω να κάνω μία ενός κολλητού φίλου για να τον γλιτώσω κανενα ευρω. Η απορία μου είναι η εξής, πως αναγνωρίζεται το εμβαδόν του προκηπιόυ που διαθέτει το κάθε κατάστημα? Για να βάλουμε τραπεζοκαθίσματα. Έχω μία κάτοψη του ισογειου τμήματος (του καταστηματος δηλαδη) και μου δείχνει απλά ότι η απόσταση του μαγαζιου με την άκρη του δρόμου είναι 3μετρα.
  9. Σύμφωνα με τις τελευταιες εγκυκλιους μπορεί να γίνει πλέον μικτό κατάστημα αρκει να είναι παρεμφεροις οι δραστηριοτητες. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις να κάνεις ένα προσχέδιο (κάτοψη) και να πας στη διευθυνση υγείας!! Πάρε μία την έγκριση από κει και έπειτα πήγαινε στο δήμο και ζήτησε δικαιολογητικα για μικτό κατάστημα. Τα υπόλοιπα είναι δρομολογιμένα!!
  10. AlexisPap Μπορούμε να επικοινωνήσουμε με κάποιο mail? Έτσι δεν θα βγάλουμε άκρη. Θέλω να στείλω υλικό για να καταλάβεις Νομίζω ότι το'πιασες καταυθείαν! Το προείπα και πιο πριν. Θα το περάσουμε είτε σαν δεξαμενή είτε σαν εξοπλισμός εγκατάστασης βιολογικού. Είναι καθαρά μηχανολογικό κομμάτι γι'αυτό και απαίτησαν να το κάνω εγώ από την εταιρεία. Απευθύνθηκα σε γνωστό όπως πάλι προείπα, αλλά δυστυχώε δεν με βοήθησε.
  11. Αυτό ακριβώς επισήμανα στην εταιρεία όταν μου το "πασαραν" και μου είπαν πως και στο παρελθον που έκαναν ένα παρόμοιο έργο το υπέγραψε μηχανολόγος για να πάρουν την πιστοποιήση. Θεωρείται σαν δεξαμενή και σαν μηχανολογικός εξοπλισμός. Πρόκειται για δεξαμενή από βιολογικό. Απλά έχει διαστάσεις και σκελετο κοντεινερ για να μπορεί να μεταφέρεται. Σε συνεχεία απευθύνθηκα σε συνάδελφο μηχανολόγο και μου είπε πως και αυτός έχει υπογράψει κάτι παρόμοιο για να πάρουν πιστοποιηση.
  12. Παιδιά εγώ ξεκινησα το topic..... Βλέπω πολύ ενδιαφέρον!! 2 σελίδες εφτασαν οι απαντήσεις. Λοιπόν ακούστε τι ακριβώς θέλω. Δουλευω σε μία εταιρεία (δοκιμαστικά......) και θέλουμε να κατασκευάσουμε στεγανα κοντεινερ, σαν πατέντα, για αποθήκευση λυμάτων, στάσιμα νερά και τέτοια. Κάτι σαν δεξαμενή ή εξοπλισμός μηχανολογικής εγκατάστασης. Εγώ έχω κάνει τα σκαριφήματα και περάσανε. Τώρα μου ζητάνε τα στατικά των κοντεινερ. Εχει μηκος 12μ, πλάτος 2,50μ και ύψος 2,90μ. Μετά την μελέτη στατικής θα γίνει επιλογή υλικών κατα iso κ.λπ., μετά η κατασκευή και μετά η συναρμολόγηση.
  13. Γειά σας !! Ενδιαφέρομαι για στατικά των κοντέινερ. Μήπως μπορώ να έχω κάποια βοήθεια ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.