Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΜΑΝΘΟΣ

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

ΜΑΝΘΟΣ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ chronism για την ενημέωση - Το έργο δεν έχει αρχίσει ακόμα και δεν θα μπω σε διαδικασία αναθεώρηση και χάσιμο χρόνου-χρημάτων. Η αυθαιρεσία δίνει σε κάποιους τροφή για εύκολο κέρδος και εκβιασμούς. Υπόγειο τέλος !!!!! Σ' ευχαριστώ και πάλι. Μάνθος Παρατήρηση: Μάνθο, όπως σου επισημάνθηκε και στην προηγούμενη παρατήρηση τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Σε παρακαλώ να διαβάσεις τους Κανόνες Συμμετοχής
  2. Παρακαλω τους εκλεκτους ειδημωνες του forum να πληροφορηθω αν ο υπογειος χωρος που δημιουργειται στο κατω μερος του ισογειου (η πλακα ισογειου ειναι υπερυψωμενη 1μ πανω απο το επιπεδο εδαφους) και ο οποιος στην αδεια δεν εχει δηλωθει (για χρηση υπογειου αλλα μπαζομενος )μπορει να δημιουργηθει σκαβοντας ενα μετρο παρακατω προσαρμοζωντας αναλογα τα πεδιλα και τις συνδεσεις τους. - η αδεια βγηκε με το παλιο καθεστως και το υπογειο δεν προσμετρουσε τοτε στον συντελεστη. -η παραβαση ειναι σοβαρη?? -τα τυχον προστιμα ειναι διαρκη η αυτοτελη?? -πρεπει να κανω αναθεωρηση αδειας?? -αν κανω αναθεωρηση θα ισχυουν τα παλια η τα νεα μετρα ως προς τον συντελεστη?? Μετα το περας των εργασιων η αυτοψια απο πολεοδομια ειναι υποχρεωτικη για συνδεση με δεη η οχι?? Ευχαριστω εκ των προτερων Μανθος Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.