Μετάβαση στο περιεχόμενο

marbles

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by marbles

  1. Συμφωνω μετον Ακιus. Σημασία έχει τη μάρμαρο θα επιλέξουμε και που θα το τοποθετήσουμε, και σε αυτό το θέμα έχουμε περιορισμούς και στα χρώματα.Αυτή η απάντηση δεν την πέρνει κανένας απο τα μαρμαραδικα γιατι έχουν συμφέρον, αλλά απο τους τεχνίτες που ασχολούνται μόνο με τις λειάνσεις μαρμάρων. Γι' αυτ'ο το μάρμαρο έχει χάσει την αξία του (απο τους παθόντες). Επεισης δεν μπορω να καταλάβω όταν λέτε οικολογικό. Είναι δυνατόν ποτέ να γυαλιστει το μάρμαρο χωρίς χημική αντίδραση και να φτασει να είναι τόσο γυαλισμένο ? Δεν λέω άλλα ευχαριστώ αν βοήθησα κάποιους.
  2. Ουτε το γυαλόχαρτο κάνει γιατί αφήνει εκτεθειμένη την επιφάνει στο να ξαναλερωθεί σύντομα αλλά ούτε και τα υγρά που ''καίνε'' την επιφάνεια. Ενα είναι το σίγουρο, ότι γυάλισμα με το χέρι δεν γίνεται, παρά μόνο με μηχάνημα χειρός σε συγκεκριμένες στροφές, και απαραίτητα με τη χρήση νερού *******
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.