Μετάβαση στο περιεχόμενο

peri t.

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

peri t.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. σας ευχαριστώ παιδιά,θα το ψάξω, σίγουρα θα ενημερωθεί εγγράφως ο ιδιοκτήτης και θα πάω μες την βδομάδα για πληροφοριες από την ΥΠ.ΔΟΜ να δω και τι θα μου πουν αυτοι
  2. Εννοώ πως είναι κυρίως λόγω φορτίων τις πλάκας αλλά και πως τα τούβλα δεν είναι τα κατάλληλα για φέρουσα τοιχοποιία, αρά θέλω να το αποφορτίσω όσο μπορώ, τώρα για ευθύνες συμφωνώ μαζί σου απόλυτα Αυτό που δεν ξέρω είναι αν μπορώ να προτείνω αυτές τις παρεμβάσεις σε συνδυασμό με τον 4014 ώστε να τον καλύπτει ο νόμος και να μην έχει μετέπειτα θέμα αυθαιρεσίας .
  3. γειά σας παιδιά,εχώ μια ανάλογη περίπτωση με θέμα στατικής επάρκειας έχω ένα κτίσμα το οποίο θέλω να το τακτοποιήσω με τον ν.4014 (έχει υπέρβαση στην δόμηση πέραν της επιτρεπομένης),το κτίσμα όμως αυτό μετά από έλεγχο που έκανα μαζί με έναν συνάδελφο (μετά από κάλεσμα του ιδιοκτήτη ) παρατηρήσαμε ότι έχει σοβαρές βλάβες (ο τρίτος όροφος ο οποίος είναι προς τακτοποίηση κατασκευάστηκε με τοιχοποιία και επάνω σ'αυτον ''έπεσε'' πλακά πάχους 10-12 εκατοστών) όπως ριγματωσεις κ αποκόλληση κάποιων στοιχείων σε μερικά σημεία έδρασης , κυρίως στον 3ο όροφο αλλά κ σε κάποια στοιχεία του 2ου και θεωρούμε πως στατικά έχει σοβαρό πρόβλημα, μπορώ να προτείνω στον ιδιοκτήτη μια λύση με τακτοποίηση του αυθαιρέτου 3ου ορόφου και εν συνεχεία κατεδάφισης της πλακάς και μέρος της τοιχοποιίας με οικ. άδεια κ αφού μείνει ο σκελετός δηλαδή η τοιχοποιία μέσω εργασιών αποπεράτωσης αυθαίρετου να κατασκευάσει μια στέγη (ζευκτό)με στρώση ''πισσοκεραμιδιών'' με ελάχιστη κλίση και χωρίς να μεγαλώσει ο αρχικός όγκος του τακτοποιημένου κτίσματος ? έτσι ώστε να αποφορτιστεί η όλη κατασκευή, όπου μετά από στατική επίλυση είδαμε ότι δεν θα έχει πρόβλημα φορτίων με στεγή
  4. καλησπερα γνωριζει κανεις τι ισχυει για το ποσοστο φ/α σε κατοψη? Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille. Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων και το κείμενο του μηνύματος, πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.