Μετάβαση στο περιεχόμενο

manos_italos

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Ηράκλειο Κρήτης

manos_italos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ναι υπάρχουν, είναι περίπου της ίδιας χρονολογίας κατασκευές, με προσθήκη ορόφου, με τη διαφορά οτι έχουν πρόσωπο σε μεγαλύτερο δρόμο. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Τα τελευταία κτίσματα στο αδιέξοδο είναι το δικό μας και του γείτονα.Σε περίπτωση που παραχωρήσουμε εμείς κομμάτι της αυλής μας έτσι ώστε από τον άξονα του δρόμου στη δική μας πλευρά να υπάρχουν τα 2 απο τα 4 μ πλάτους αλλά ο γείτονας δεν είναι διαθέσιμος να κάνει το ίδιο για τη δική του πλευρά τότε τι γίνεται?
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι, έχω ένα κτίσμα πριν του '55 όπου έχει πρόσωπο σε αδιέξοδο δρόμο ο οποίος έχει πλάτος μόνο 3,52 μ. Ο ιδιοκτήτης θέλει να κάνει προσθήκη ορόφου στο υφιστάμενο κτίσμα αλλά από την πολεοδομία δεν το εγκρίνουν γιατί ο δρόμος είναι μικρότερου πλάτους από 4 μ. Η ιδιοκτησία βρίσκεται σε οικισμό < 2000 κατ...μήπως γνωρίζει κάποιος από εσάς αν υπάρχουν τυχών παρεκκλίσεις για οικισμούς? Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.