Μετάβαση στο περιεχόμενο

Zisis30

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Φυσικά και χρειάζεται τοπογράφος για να προχωρήσω σε μία κατάτμηση και θα τον επισκεφτώ εάν τελικά αποφασίσω να προχωρήσω. Πιθανή συγκεκριμένη απάντηση σας στο ερώτημα μου θα με βοηθήσει να αποφασίσω εάν θα προχωρήσω. Διότι μπορεί να πάω στο γραφείο ενός τοπογράφου και να μην ξέρει τη νομοθεσία να μου απαντήσει στο ερώτημα μου. Εδώ είναι ένα φόρουμ που ελπίζω ότι κάποιος θα βρεθεί να δώσει μία συγκεκριμένη απάντηση. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρω.
  2. Δεν είμαι μηχανικός αλλά ιδιώτης που θέλω να προχωρήσω με κατάτμηση σε εντός σχεδίου οικόπεδο με κλιμακωτό ΣΔ, ιδιοκτησίας μου, ώστε να προκύψουν 3 άρτια οικόπεδα. Η ερώτηση είναι δικαιούμαι να προβώ ο ίδιος σε ανέγερση και πώληση κατοικιών στα 3 αυτά οικόπεδα ιδιοκτησίας μου που διαθέτουν ανώτερους προφανώς ΣΔ ? Εάν όχι μπορώ να αξιοποιήσω έστω το ένα οικόπεδο αλλά να διατηρήσω στην κυριότητα μου τα υπόλοιπα για να μην πουλήσω άμεσα τώρα στις χαμηλές τιμές της αγοράς ή κατάτμηση θα πει αυτόματα και αλλαγή κυριότητας ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.