Μετάβαση στο περιεχόμενο

ina maria

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

ina maria's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. woodyyyyyyy S.O.S είσαι ο μοναδικός που έδωσες έστω αυτές τις πληροφορίες. Διάλεξα αυτή την αντλία. Έχω απορίες όμως. Έχω μία μονοκατοικία με 7,8 KW για θέρμανση. Δεν ξέρω πια είναι η μέγιστη λειτουργία πίεσης για το κύκλωμα του γεωεναλλάκτη. Επίσης πρέπει να διαλέξω κυκλοφορητή αν δεν επαρκεί? Πως γίνεται αυτό?? Συγνωμη ξέχασα την αντλία να σου δείξω
  2. Το έχω δει αυτό δεν μου κάνει δουλειά!!! Σε ευχαριστώ πάντως
  3. Φίλε Ηλία!! Γνωρίζω ότι πρέπει να βγάλω θερμικές απώλειες, μετά να διαλέξω Γ.Α.Θ και να διαλέξω σύστημα συλλεκτών++++ που δεν έχω ιδέα. Απ'ότι βλέπεις είμαι πολύ άσχετη. Παιδιά ειλικρινα , έχω στείλει και e-mail σε εταιρίες(σε αρκετές μπορώ να πω) δεν μου απαντάει κανείς!!!
  4. Κάτι τέτοια βιβλία εμπιστέυτικα και έκανα την εργασία μου. Δεν επιτρεπόταν από ιντερνετ. Θεωριτικά είμαι ενήμερη και έχω τελείωσει την πτυχιακή. Ζητάω τουλάχιστον τα βήματα μιας τέτοιας μελέτης, μπας και βγάλω άκρη.!!! ------------------------------------------------------------------------------------------ Κανείς βρε παιδιά.....? Τοσο δύσκολη είναι η μελέτη γεθερμίας? Πείτε μου αν είναι ώστε να πω τον υπεύθυνο καθηγητή μου να την παρατήσω! Να μην ψάξω άλλο, κανα 2 μήνες στην αναζήτηση είμαι! Παρακαλώ μην κάνετε διαδοχικές δημοσιεύσεις! ilias
  5. Γειά σας, ονομάζομαι Μαρία και έχω αναλάβει πτυχιακή με θέμα την γεωθερμία. Ψάχνω λογισμικό για μια τετοια μελέτη!! Δεν γνωρίζω ούτε ονομασία από ένα τετοιο προγραμμα, ωστε να ψάξω παραπάνω... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! --------- Κανείς βρε παιδιά..................?
  6. Γεια σας, ονομάζομαι Μαρία και είμαι φοιτήτρια της Μηχανολογίας. Έχω αναλάβει πτυχιακή με θέμα την Γεωθερμία. Πιστεύω πως είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα ενέργεια και γι'αυτό διάλεξα αυτό το θέμα. Έχω μαζέψει πολλές πληροφορίες με αποτέλεσμα να τελείωσω την εργασια μου. Μου ζητήθηκε όμως και μία μελέτη θέρμανσης οικίας με γεωθερμία. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη γιατί πραγματικά δεν ξέρει κανείς να μου απαντήσει. Εάν είναι δυνατό, χρειάζομαι πληροφορίες πάνω σε μια τέτοια μελέτη. Οποιαδήποτε πληροφορία θα μου είναι σεβαστή και αφάνταστα χρήσιμη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.