Μετάβαση στο περιεχόμενο

ggel1

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

ggel1's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Και όμως δυστυχώς έχω μεγάλο πρόβλημα .Μου ζητούν επίμονα πρόσωπο σε δρόμο προ 23. Ξαφνικά δυο όμορα του ιδίου ιδιοκτήτη είναι αυτοτελώς άρτια και οικοδομήσιμα αγροτεμάχια αν συνενωθούν μετά το 2003 και δεν έχουν πρόσωπο χάνουν την οικοδομησιμότητα τους. Ακούγεται λογικό ???? Γιατί εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να το καταλάβω!!!!
  2. Συνάδελφοι καλησπέρα .Έχω ένα πρόβλημα με ένα πελάτη μου ο οποίος θέλει να νομιμοποιήσει ένα κτίριο του σε εκτός σχεδίου περιοχή .Έχει με συμβόλαιο του 83 ένα άρτιο και οικοδομήσιμο αγροτεμάχιο κατά κανόνα .Το 2005 με δωρεά από την ξαδέρφη του απόκτησε και το όμορο το όποιο και αυτό είναι άρτιο και οικοδομήσιμο κατά κανόνα ..Η συνολική του έκταση είναι πάνω από 8 στρέμματα . Επειδή λοιπόν το κτίριο προς νομιμοποίηση είναι πάνω από 250 τμ. είναι απαραίτητη η συνένωση των 2 αγροτεμαχίων. Το νέο αγροτεμάχιο που θα δημιουργηθεί είναι νεότερο του 2003 χρειάζεται πλέον και πρόσωπο σε δρόμο προ του 23 σύμφωνα με την πολεοδομία ,πράγμα που δεν αποδεικνύεται. Επειδή έχω 2 άρτια και οικοδομήσιμα κατά κανόνα αγροτεμάχια δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό το νέο μετά του 2003 αγροτεμάχιο να μην μπορεί να κτίσει .Έχει κάποιος συναντήσει ίδια περίπτωση και πως την ξεπέρασε? Ευχαριστώ προκαταβολικά
  3. Έβαλα αυτό το θέμα εδώ μέσα για να το δουν πρώτα οι αρχιτέκτονες.Κάτι πρέπει να κάνουμε επιτέλους γιαύτο.Δεν θέλω να προσβάλω κανένα συνάδελφο μηχανίκο.Πρέπει να κάνουμε κάτι για να εξασφαλίσουμε το επάγγελμα μας.Έχω κουραστεί να δίνω δουλείες σε Πολιτικούς Μηχανικούς , Τοπογράφους , Μηχανολόγους , και πέρα ελάχιστων περιπτώσεων να μην παίρνω δουλειά απο κανέναν. Γιατί τον 21 αιώνα οι αρχιτέκτονες να μην έχουμε το αποκλειστικό δικαιωμά υπογραφής των αρχιτεκτονικών , οι τοπογραφοι των τοπογραφικών , οι πολιτικοί μηχανικοί των στατικων και οι μηχανολόγοι των μηχανολογικών???? Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία ανεξάρτητα της επαγγελματικής σας ιδιότητας. Ένας Πολιτικός Μηχανικός πχ δεν δημοσιεύει ένα θέμα που αφορά "Αμοιβές-Οικονομικά Αδειών" στην ενότητα των "Πολιτικών Μηχανικών". Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.