Μετάβαση στο περιεχόμενο

dtis

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

dtis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Τελικά αποφασίστηκε πως οι στρώσεις θα συντηρηθούν εκεί όπου υπάρχουν. Ωστόσο υπάρχουν σημεία όπου η λιθοδομή είναι ούτως ή άλλως εμφανής και δεν σκοπεύω να την επικαλύψω με κονιάματα αλλά να τη συντηρήσω και αυτή ως έχει. Επομένως υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση της υγρασίας για τη συντήρηση της λιθοδομής και διαφορετική για αυτή των κονιαμάτων ή είναι η ίδια ; Επιπλέον τι λύσεις θερμομόνωσης υπάρχουν σε μια τέτοια εργασία συντήρησης που ουσιαστικά έχει σκοπό την ''καθαρή διατήρηση'' ;
  2. Καλησπέρα. Είμαι φοιτητής και θέλω να ρωτήσω για μια εργασία αποκατάστασης. Πρόκειται για ένα κτίριο με λιθοδομή το οποίο έιχε εξωτερικά τρεις στρώσεις κονιάματος (οι δύο πρώτες πηλοκονίαμα και η τρίτη ασβεστοκονίαμα φινιρίσματος), οι οποίες με τον καιρό έχουν χαλάσει σε σημαντικό βαθμό. Σκοπός είναι να αφαιρεθούν και οι τρεις και να μείνει εμφανής η τοιχοποιία με τη λιθοδομή. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει τρόπο υγροπροστασίας; Έχω ακούσει για ενέσεις με ρυτίνη αλλά νομίζω πως δεν είναι η πιο σώστη λύση γιατί με τον καιρό φεύγει.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.