Μετάβαση στο περιεχόμενο

kristos

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by kristos

  1. καλημερα. αν τα radox βρισκονται και σ αυτα τα πλαισια 280Suntech Radox H&S connectors τα οποια τα έχω εγκαταστήσει τοτε συμφωνα με το manual της suntech μπορείς να τα συνδέσεις με MC4. οπότε γιατι να μην γίνεται και με τα rec. απλα διάβασα κατι οδηγίες της rec και δεν βρήκα κάτι τέτοιο. η ειδική πρέσσα είναι ίδια με αυτη που φτιάχνουμε τα MC3? και οι μήτρες? ευχαριστω για τον χρονο σας.
  2. σε μια εγκατασταση που ειναι να πραγματοποιηθει θα χρησιμοποιηθουν πανελα rec τα οποια εχουν βυσματα τύπου radox. ξερετε αν αυτα τα βυσματα ειναι συμβατα με καποια αλλα βύσματα διαφορετικού τύπου?
  3. καλημέρα σας. ως συναδελφος ηλεκτρολογος εχω καποιες απορίες. αυτο τον καιρο γραφω την πτχιακή μου εργασία με θεμα ηλεκτρολογικες εφαρμογες σε νοσοκομειακο περιβαλλον μετα απο πολυ καιρο ψαξίματος βρήκα στο φορουμ το λινκ που περιελάμβανε ολες τις προδιαγραφες των κρισιμων χωρων ενος νοσοκομείου. αυτο ομολογώ μου ελυσε τα χερια τωρα σε ενα επομενο κεφαλαιο θελω να βρω κατι που αφορά την εγκατάσταση ups. δηλ. τις προδιαγραφές καλωδίων, μπαταριων κτλ. ευχαριστω εκ των προτερων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.