Μετάβαση στο περιεχόμενο

kmagka

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by kmagka

  1. Ο διαχωρισμός πρέπει να ο διαχωρισμός για να συμβαδίζει με την υπάρχουσα κατάσταση.
  2. Στην άδεια δεν είναι χαρακτηρισμένοι οι χώροι ως Η.Χ. αλλά σαν βεράντες. Οι πρώτοι μηχανικοί είχαν μεγάλη φαντασία και ήταν μπροστά από την εποχή τους...Στην πράξη δεν υπήρξε έλεγχος απο πολεοδομία με την αποπεράτωση και η οικοδομή ολοκληρώθηκε.
  3. Καλησπέρα, Έχω μια σύνθετη, συνδυαστική ερώτηση για δυνατούς λύτες και εκτιμώ κάθε δυνατή πρόταση. Πρόβλημα: Άδεια οικοδομής: 1974 Αναθεώρηση: 2004 (μόνο για αλλαγή επιβλέποντος μηχανικού) Ολοκλήρωση: 2008 Το ισόγειο έχει χωριστεί σε δύο ανεξάρτητα διαμερίσματα, ενώ στην άδεια προβλεπόταν ένα, και με επιπλέον πρόβλημα την κάλυψη των ημι-υπαιθρίων χώρων. Το ζητούμενο είναι ο διαχωρισμός των δύο διαμερισμάτων στο ισόγειο του κτιρίου και η υπαγωγή τους στο νόμο για ημι-υπαίθριους. Ποία είναι η ενδεδειγμένη μεθόδευση: Α. Αίτηση για υπαγωγή στο νόμο για τους ημι-υπαίθριους ως ένα διαμέρισμα και στην συνέχεια νέα άδεια για τον διαχωρισμό τους; Β. Η άδεια μικρής κλίμακας καλύπτει διαχωρισμό για οικοδομές του 1974; Γ. Ο διαχωρισμός μπορεί να δηλωθεί χωρίς νέα άδεια και με την επιβολή πρόστιμου; Είναι προτιμότερο το πρόστιμο ή νέα άδεια, μελέτες, ΙΚΑ και τιμολόγια συνεργείων; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.