Μετάβαση στο περιεχόμενο

arhatzad

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

arhatzad's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Έχεις δίκιο αγαπητέ ilias είμαι καχύποπτος και έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί του έχω δώσει ήδη μια δουλειά και μου έχει ανεβάσει το κόστος της επίβλεψης δυο φορές ως τώρα γιατί πίστευα στην φιλία μεταξύ μας και δεν υπέγραψα κανένα συμφωνητικό μαζί του. Λόγω του ότι ήδη όμως του είχα δώσει άλλη μια άδεια να μου βγάλει και αυτή η άδεια έχει φτάσει πλέον προ τελικής υπογραφής (μετά από 11 μήνες και με παράταση 9μήνου), τώρα για ακόμα μία φορά μου ανατρέπει τις συμφωνίες (προφορικές πάντα λόγο φιλίας) και μου ζητάει ότι λέει το ΤΕΕ Χ2. Όπως καταλαβαίνεις θέλω να δω αν εγώ είμαι ο παράλογος ή αν ο φίλος μηχανικός εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη και την φιλία μας. Με συγχωρείτε αν κάποιος από το φόρουμ αισθάνεται προσβεβλημένος με τις απορίες μου αλλά εδώ δεν μιλάμε μόνο για μπίζνες αλλά και για μια φιλία 10 ετών.
  2. Σας ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σας. Μια τελευταία ερώτηση. Η αγορά δηλαδή σε τι ποσοστά δουλεύει ΕΤΑ=110 +- πόσο %? ..και κάτι ακόμα αν καταθέσω την ελαχιστη αμοιβή βάση πολεοδομίας και τα υπόλοιπα τα δώσω με το που εκδοθεί η άδεια, μπορεί να ισχύσει κάτι τέτοιο ή πρέπει οποσδήποτε να καταβάλλω όλο το ποσό απο την αρχή ώστε να φένεται στο γραμμάτιο είσπραξης του μηχανικού? Και πάλι ευχαριστώ Παρατήρηση: Μη διαχωρίζετε την απάντησή σας σε δύο ή περισσότερες διαδοχικές δημοσιεύσεις. Χρησιμοποιείστε την "επεξεργασία" για να αλλάξετε το περιεχόμενο ή να προσθέσετε κάτι στην τελευταία σας δημοσίευση. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
  3. Καλησπέρα σε όλους, Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θα ήθελα την γνώμη όσον μπορούν να με βοηθήσουν. Θέλω να εκδώσω μια νέα οικοδομική άδεια και θέλω να ρωτήσω με ποιο τιμολόγιο θα πρέπει να πληρώσω τον μηχανικό μου. Θα τον πληρώσω με βάση τον προϋπολογισμό της πολεοδομίας (δηλ με ΕΤΑ 44) ή με βάση τον προϋπολογισμό του ΤΕΕ (δηλ. με ΕΤΑ 110) ή όλα τελικά είναι κατόπιν συμφωνίας με ελάχιστο τιμολόγιο αυτό της πολεοδομίας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους αφιερώσουν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους ώστε να μου πουν την άποψή τους.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.