Μετάβαση στο περιεχόμενο

oriale12

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by oriale12

  1. Εντάξει, θα το κάνω αύριο, γιατί το πρωϊ γίνεται ο πανικός. Η θερμοκρασία σε όλα τα δωμάτια είναι μεταξύ 19 με 20 κελσίου, έχω παντού θερμόμετρα. Μόνο στην κουζίνα ανεβαίνει λίγο όταν δουλεύει ο φούρνος. Υγρασιόμετρο, λίγο δύσκολο να προμηθευτώ άμεσα, πάντως ενδεικτικά σας λέω ότι έχουμε κτήματα με πορτοκαλιές γύρω γύρω και σε 1 χλμ. περίπου είναι η θάλασσα. Μούχλα δεν έχω στους τοίχους πουθενά, μόνο η σιλικόνη πιάνει γύρω από τα κουφώματα λόγω αυτού του φαινομένου. Ευχαριστώ και πάλι.
  2. Όχι φίλε μου, τα καλοριφέρ είναι δίπλα στα παράθυρα, το προσέξαμε αυτό. Είναι ή δίπλα στα παράθυρα - μπαλκονόπορτες ή από κάτω όπου είναι δυνατό. Οι κουρίνες είναι λεπτές και μονίμως τραβηγμένες. Μου την έχει δώσει στα νεύρα. Αερίω και στο τέλος κρυώνω και πάλι δεν το αποφεύγω. Δεν ήξερα ότι υπάρχει η θερμοδιακοπή στα αλουμίνια. Μάλλον δεν έχουν τα δικά μου. Τι νακάνω να τα ξυλώσω? Δεν υπάρχουν λεφτά και φοβάμαι τα μερεμέτια μη μου χαλάσουν την εξωτερική μόνωση γιατί οι περισσότεροι μάστορες δεν ξέρουν πως να δουλέψουν με τέτοια μόνωση. Ευχαριστώ.
  3. Γεια σας Είμαι μηχ. Πληροφορικής και έχω το εξής πρόβλημα : Το σπίτι μου είναι μονοκατοικία και είναι 3 ετών. Το έχουμε μονώσει εξωτερικά με 8 cm φελιζόλ, πλέγμα και ειδικό επίχρυσμα της BAUMAT. Έχουμε σκεπή και πάνω από την πλάκα (μέσα στη σκεπή) έχουμε στρώσει Dow. Γενικά καίμε ελάχιστο πετρέλαιο και το καλοκαίρι αν ανάβω aircondition θα είναι για καμιά ώρα το μεσημέρι σε πολύ παρατέταμένο καύσωνα (2- 3 φορές όλο το καλοκαίρι). Το πρόβλημα μου είναι ότι όλο το χειμώνα τα πανελ στα αλουμίνια κουφώματα στάζουν νερό. Είναι ΕΤΕΜ με διπλό τζάμι. Δεν μπορώ να πω αν έχουν θερμοδιακοπή γιατί δεν το ξέρω. (Νομίζω όχι). Πάνω από 20 δεν ανεβάζω ποτέ τον θερμοστάτη του καυστήρα και μετά τις 10 το βράδυ κλείνουμε τελείως το καλοριφέρ. Κάθε πρωι αερίζω όλο το σπίτι (είναι διαμπερές) για 10 με 15'. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να αποφύγω αυτό το "νερούλιαμα" των πάνελ; Αν δεν υπάρχει η θερμοδιακοπή είμαστε καταδικασμένοι;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.