Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ίνα

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Ηράκλειο Κρήτης

Ίνα's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μπορεί να είναι χαζές οι ερωτήσεις που κάνω αλλά δεν έχω ιδέα από αυτά. Δεν είμαστε παντρεμένοι άρα σε όλα τα δημόσια έγγραφα φαινόμαστε χώρις καμία συγγενική σχέση.Στόχος μας ήταν να φτιάξουμε το σπίτι και μετά ο γάμος.Με συμφέρει να γίνει μεταβίβαση λόγω πώλησης αγοράς σαν δύο ξένοι(γίνεται εικονική αγορά χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις οτι πήρα χρήματα - ή κάποια στιγμή θα μου ζητηθούν κάπου) ή με συμφέρει να κάνω ένα πολιτικό γάμο να φαινόμαστε παντρεμένοι και με κάποιο άγνωστο για μένα τρόπο να του μεταβιβάσω στο όνομα του σαν δωρεά?σαν κάτι άλλο ?
  2. Έχω ένα οικόπεδο απο γονική παροχή άρτιο οικοδομήσιμο 382τ.μ.Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω που πρέπει να απευθυνθώ για τις απορίες μου.Έχω σκοπό να χτίσω αλλά ... δεν μπορώ να πάρω δάνειο στο όνομά μου λόγω κακών συναλλαγών με τράπεζες.Μπόρω να το μεταβιβάσω στον μελλοντικό μου σύζυγο ο οποίος μπορεί να πάρει δάνειο? Ύπάρχει τρόπος εύκολος και οικονομικός να μπει στο όνομα του και να μην υπάρχει το δικό μου όνομα πουθενά,επειδή δεν είμαστε παντρεμένοι θα πρέπει να φανεί πώληση-αγορά? Ποιος φορέας είναι ο κατάλληλος να με συμβουλεύσει τι με συμφέρει και πόσο περίπου θα κοστίσει (συμβολαιογράφος-δικηγόρος-μηχανικός)? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.