Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νικόλαος

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Νικόλαος's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Το χρησιμοποιουμε στο ΕΜΠ για σχεδιαση γαστρας πλοιου μιας και τα υδροστατικα του ειναι πολυ καλα! Δεν ειναι δυσκολο στην εκμαθηση. Για την τελικη εργασια εφτιαξα το πλοιο 4/5 φορες οποτε το "ελιωσα" αρκετα. Βεβαια, για τετοια σχεδιαση, προτιμω το tribon της aveva ή το inventor της autodesk!
  2. "Μελετη και Σχεδιαση Πλωτων κατασκευων" Εκδοσης ΕΜΠ τωρα καθηγητης/συγγραφεας... αυτος που το διδασκει (δεν θυμαμαι ονομα..)
  3. Καλησπέρα, είμαι φοιτητής στο ΕΜΠ και προσφατα (λογω του μαθηματος Ναυπηγικη Τεχνολογια) σε ενα απο τα εργαστηρια εξεφρασα την εν λογω απορια. Χρειάζεσαι πιστοποιηση απο καποιον εγκεκριμενο (-ους πιθανως) νηογνωμονα (-ες αναλογα). Η πιστοποιηση γίνεται σε 3 σταδια: Βασικο, Ενδιαμεσο, Τελικο (μτφ των ορων Basic,Intermediate και Total ή Final δεν θυμαμαι ακριβως) και πρεπει να ανανεωνεται ανα διαστηματα. Ο παχυμετρητης θεωρειται ανεξαρτητη αρχη οποτε δεν μπορει να ειναι εργατης της εταιριας/ιδιοκτητριας του πλοιου αλλα εν γενει μπορει ο καθενας να εκπαιδευτει. Για το on topic της υποθεσης τον πρωτο χρονο που ημουν στη σχολη και δουλεψα πηρα μηναιο μισθο των 670 Ε και τη δευτερη 1000 Ε.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.