Μετάβαση στο περιεχόμενο

gnthal

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gnthal's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. μήπως έπρεπε να το αναρτήσω στα ανέκδοτα;
  2. Οι βεβαιώσεις παλαιότητας κτίσματος είναι σε χρήση και χορηγούνται ακόμη από Δημάρχους συνήθως με ένορκη βεβαίωση Ειρηνοδικείου.
  3. Στο σχήμα που παρέθεσα δεν φαίνονται τα ξύλινα υποστηλώματα στην άκρη του προβόλου τα οποία ανέφερα στην αρχή.
  4. Συνάδελφοι ειλικρινά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Μίλησα με το μηχανικό μου το ξαναείδε. Δεν έχει γίνει λάθος ωστόσο σκεφτόμαστε ναβάλουμε τελικά Φ12. Παραθέτω το σκαρίφημα για να συνεχίσετε το γόνιμο διάλογο. Στο σχήμα που παρέθεσα δεν φαίνονται τα ξύλινα υποστηλώματα στην άκρη του προβόλου τα οποία ανέφερα στην αρχή. Υ.Γ. Ηλία, Μιχάλη σας ευχαριστώ
  5. Δεν αντιλαμβάνομαι ακριβώς τη διαφορά προβόλου και μπακονιού. Ωστόσο στην περίπτωσή μου είναι ένα "μπαλκόνι" 2,40x11. Το κτίριο έχει δίρριχτη ξύλινη στέγη η οποία καλύπτει και το μπαλκόνι. Δηλαδή από τον κορφιά οι αμείβοντες συναντούν τον εξωτερικό τοίχο (στα 5,5 μ.) και συνεχίζουν για 2,40 μ. Τοποθετούνται και ξύλινα δικάρια για τη στήριξη.
  6. Αναθεωρώ! θα ζητήσω από το Στατικο να ξαναδεί την επίλυση αλλά δεν θα αναφερθώ στον μπετατζή .....
  7. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Κι οι δικές μου σκέψεις ήταν στο ίδιο πνεύμα δηλαδή να αγνοήσω την παρατήρηση. Το έθεσα στο forum γιατί συνάδελφος Πολιτικός Μηχανικός, που δεν ασχολείται ωστόσο με οικοδομές, μου δήλωσε ότι ο ίδιος για 2,40 πρόβολο θα έβαζε Φ16 και λίγο προβληματίστηκα. Όπως σας είπα εκτιμώ και εμπιστεύομαι το Στατικό μου και δεν κρίνω τελικά σκόπιμο να του αναφέρω την παρατήρηση.
  8. Συνάδελφοι καλημέρα, Σας χαιρετώ ως νέο μέλος στο forum και δίνω πολλά συγχαρητήρια στον εμπνευστή και το συντονιστή. Συνάδελφοι, ξεκινώ να κατασκευάσω με αυτεπιστασία μια διώροφη οικοδομή με υπόγειο (κάτοψη 127 τ.μ.), δίνω τα σχέδια σε μπετατζή για προσφορά και μου δηλώνει ότι τα σίδερα (Φ10/10) που τοποθετούνται στον πρόβολο (διαστάσεων 2,40x11,22) δεν επαρκούν. Χρειάζονται κατά τη γνώμη του τουλάχιστον Φ12. Να σημειώσω ότι η στέγη είναι ξύλινη, καλύπτει όλο τον πρόβολο και στηρίζεται με ξύλινα υποστηλώματα. Τι κάνω εγώ; τον αγνοώ ή μήπως πρέπει να το αναφέρω στο Στατικό, τον οποίο φυσικά εμπιστεύομαι; Είναι πράγματι πολύ λίγα τα σίδερα; η πείρα σας τί λέει;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.