Jump to content

sonia

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Ουδέτερη

About sonia

 • Rank
  Νέο Μέλος

Profile Information

 • Τοποθεσία
  ΣΕΡΡΕΣ

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Τελικά κατέληξα στο να κάνω αποτύπωση του χώρου όπως ακριβώς είναι για να είμαι καλυμμένη... Θέμα δεν δημιουργήθηκε κατά την αυτοψία του Δήμου και αυτό εξαιτίας του ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είχε κατάλληλα " κονέ " μέσα στο Δήμο και το θέμα πέρασε έτσι....αλλιώς θα είχαμε πρόβλημα...
 2. πρόβλημα με γειτονικές οικοδομές δεν υπάρχει. Βρίσκεται σε χωριό σε οικόπεδο 7 στρεμμάτων ...Σε περίπτωση που γίνει γόμωση τί υλικό θα χρησιμοποιήσω?
 3. Καλημέρα σε όλους.... Θα ήθελα την βοήθειά σας γιατί αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα και μου λείπει η πείρα...Το πατρικό μου σπίτι αποτελείται από ένα τμήμα μιας παλιάς κατασκευής 35 χρόνων και ένα τμήμα επέκτασης σε αυτό ηλικίας 20 χρόνων.. Το παλιό τμήμα έχει υπόγειο το νέο είναι κατασκευασμένο πάνω σε μπάζωμα.. τα τελευταία χρόνια παρουσιάζονται ρωγμές στα σημεία ένωσης του παλιού με το καινούριο ( προφανώς δεν έγινε σωστά η προσθήκη)..Το πρόβλημα είναι πως τις τελευταίες 2 εβδομάδες οι ρωγμές αυτές έχουν γίνει αρκετά μεγάλες τόσο σε μήκος όσο και σε φάρδος, φαίνεται σε κάποια σημεία
 4. καλημέρα συνάδελφοι..ίσως φανεί γελίο αλλά μπορείται να μου πείτε ποιά διαδικασία, τί χαρτιά και τί αμοιβή-κρατήσεις χρειάζεται για την κατασκευή περίφραξης σε ένα αγροτεμάχιο( άδειο, δεν υπάρχει κτίριο) 400μ. από το όριο του οικισμού?
 5. Καλησπέρα αγαπητοί συνάδελφοι.. Αντιμετωπίζω κάποιο προβλημα στην πολεοδομία της περιοχής μου και θα ήθελα την άποψή σας.. Στο συγκεκριμένο γραφείο δουλεύει κάποιος , ο οποίος κατάγεται από το ίδιο μέρος με εμένα, ο εν λόγω κύριος , ο θεός να τον κάνει!,άναλαμβάνει να εκδίδει άδειες με την υπογραφή άλλου μηχανικού εννοείται,και να συμπληρώνει έτσι το εισόδημα του από τον Δημόσιο Τομέα...Α! είναι και μηχανικός των ΤΕΙ , χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανέναν..Από την στιγμή που πήρα το πτυχίο μου σαν Πολιτικός Μηχανικός, τόσο η συμπεριφορά του απέναντί μου είναι απαράδεκτη ,αλλά και σε ότι έχει να
 6. Η άδεια βγήκε από το γραφείο στο οποίο εργάζομαι..δεν υπάρχει τέτοιου είδους θέμα..
 7. Πριν καποια χρόνια βγήκε μια άδεια οικοδομής δυόροφης κατοικίας, έρχεται σήμερα ο ιδιοκτήτης και μου ζητάει μία τεχνική έκθεση για να μπορέσει να πάρει ρεύμα.Μήπως έχει κανείς κάποια τυποποιημένη? αν όχι..η έκθεση θα γράφει τι εργασίες έπρεπε να γίνουν ή τι υπολείπεται να γίνει ως την ολοκλήρωση του έργου? ευχαριστώ..
 8. τι τραβάμε κι εμεις οι έρημοι οι μηχανικοί.... Ευτυχώς αυτός που ήρθε σε μένα τώρα ξεκινάει δεν προυπάρχει ούτε κτίσμα παλιό ούτε επεκτάσεις..
 9. Το συγκεκριμένο forum έχει αποδειχθεί μεγάλη βοήθεια για μένα... έτσι γι ακόμη μια φορά ζητώ την βοήθεια των συναδέλφων..Μου ζητήθηκε να κάνω όλα τα σχέδια που απαιτούνται για την έκδοση άδειας λειτουργίας καταστήματος.. Η συγκεκριμένη υπηρεσία του Δήμου ζητάει σχεδιάγραμμα κάτοψης του χώρου με την αρχιτεκτονική διευθέτηση μόνο με την υπογραφή του μηχανικού χωρίς τη σφραγίδα της πολεοδομίας αλλά ταυτόχρονα και την κάτοψη του ισογείου της οικοδομής όπου είναι το κατάστημα θεωρημένο από την Πολεοδομία..Το πρόβλημά μου είναι πως παρόλο που η οικοδομή είναι κ
 10. Σ ευχαριστώ πάρα πολύ μ' έσωσες
 11. Καλημέρα... Σαν νέα στο χώρο θα ήθελα σας παρακαλώ τα φώτα σας...Ηρθε κάποιος στο γραφείο και μου ανέθεσε κατασκευή ποιμνιοστασίου περίπου 120 τ.μ. Έμαθα πως πριν από την άδεια κατασκευής υπάρχει άλλη διαδικασία για την έκδοση άδειας ίδρυσης και άλλα. Ρώτησα παλιότερους συναδέλφους αλλά δεν φάνηκαν διατεθημένοι να βοηθήσουν.. Μπορεί κανείς αν ξέρει να μου πει τουλάχιστουν που να ψάξω για τα σχετικά? Ευχαριστώ προκαταβολικά!!
 12. ΓΕΙΑ ΣΑΣ.. ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΩ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ... ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΔΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ.. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ? ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.. ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.