Μετάβαση στο περιεχόμενο

philipos

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

philipos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Όσον αφορά τους υδραυλικούς ανελκυστήρες στους οποίους δεν είναι απαραίτητη η ύπαρξη μηχανοστασίου υπάρχουνε δύο περιπτώσεις : 1)χρήση ντουλάπας η οποία τοποθετείται κοντά στο φρεάτιο και μέσα μπάινουνε η αντλία και ο πίνακας του ανελκύστήρα. Σε αυτη τη περίπτωση ο θόρυβος είναι ίδιος με τα κοινά μηχανοστάσια γι'αυτό προτιμάται να τοποθετείται σε χώρο που θα επιτυνχάνεται η μικρότερη όχληση.(οχι κοντά σε διαμερίσματα) 2)τοποθέτηση της αντλίας και του πίνακα μέσα στο φρεάτιο σε αυτη τη περίπτωση έχει γίνει ειδική πρόβλεψη ώστε να μειωθεί ο θόρυβος και από προσωπική εμπειρία ξέρω ότι δεν καταλαβαίνεις διαφορά. Τέλος όσον αφορά τους μηχανικούς ανελκυστήρες χωρίς μηχανοστάσιο ξέρω επίσης και απο προσωπική εμπειρία ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά όσον αφορά τον θόρυβο. Είναι λογικό να υπάρχει ο φόβος του θορύβου αλλά γνωρίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα όσον αφορά αυτο το θέμα.
  2. Καλησπέρα σε όλους, Σχετικά με την εγκατάσταση ανελκύστηρα χωρίς μηχανοστάσιο υπάρχουνε ουσιαστικά μόνο θετικα(το βασικότερο οτι δεν χρειάζεται ξεχωριστό δωμάτιο για μηχανοστασιο). Κατα τα αλλα δεν έχουνε καμία διαφορά από τους ανελκυστήρες με μηχανοστάσιο. Οπότε άνετα μπορούνε να προταθούνε για εγκατάσταση εφ΄όσον υπάρχει ανάγκη
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.