Μετάβαση στο περιεχόμενο

stathoula

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by stathoula

  1. xm... kai pote einai auti i periodos ? pote kanonika kanoume tin forologiki mas dilosi? sorry pou akougonte kraugalea asxetes oi erotiseis mou alla eimai ontos asxeti me oli tin xartoura. euxaristo poli omos gia tin amesi apantisi sou ) Όχι greeklish παρακαλώ.
  2. Καλησπερα παιδια.. πολυ καλη η προσπαθεια σας και πραγματικα κανετε δουλεια που θα επρεπε να κανουν Αλλοι.... τεσπα. ηθελα να ρωτησω, ειμαι μελοσ στο ΤΕΕ/ ΤΣΜΕΔΕ απο το 2007 αλλα δεν ειχα κανει εναρξη επιτηδευματος. ωστοσο πληρωνω τισ εισφορεσ μου κανονικα απο τοτε. επικοινωνησα με την λογιστρια του πατερα μου και μου ειπε οτι προκειμενου να κανω εναρξη χρειαζομαι βεβαιωση ΤΕΕ, βεβαιωση ΤΣΜΕΔΕ, και καποια αλλα δικαιολογητικα. ωστοσο εμενα το τσμεδε μου εχει στειλει μονο ασφαλιστικη ενημεροτητα και οχι βεβαιωση και αν κρινω απο παλαιοτερα χρονια κανει 400 χρονια και μαι μερα να μου την στειλει.. οποτε εχω δυο ερωτησεισ 1/ απο που μπορω να την ζητησω γιατι 8ελω να τελειωνω με την συγκεκριμενη διαδικασια? δλδ αν παω επιτοπου στο τσμεδε την παιρνω? η πρεπει να περιμενω ταχυδρομικα? δοκιμασα να παρω στο 1502 και να κανω τηλεφωνικη αιτηση αλλα μου λενε πωσ μπορουν να εκδοσουν μονο ασφαλιστικη ενημεροτητα και 2/ με την ασφαλιστικη ενημεροτητα μπορω να κανω εναρξη? αφου στην ουσια τα ιδια πραγματα γραφουν!! εχοντας ολα τα δικαιολογητικα στην εφορια θα τελειωσω σε μια μερα? μερσι για την υπομονη και την διαφωτιση ¨)) καλο βραδυ σε ολους!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.