Μετάβαση στο περιεχόμενο

Pl4tiNuM

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Pl4tiNuM's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Για ποιο λόγο να σας τρομάξω; Ευχαριστώ για τις συμβουλές, όταν λύσουμε το πρόβλημα (αν το λύσουμε) θα σας πω τι έφταιγε!
  2. Καλησπέρα, αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα με τις ασφάλειες και τον ρελέ του σπιτιού. Σε φυσιολογικές συνθήκες όλα δουλεύουν κανονικά. Όταν πάω να ανοίξω την καφετιέρα, ή τον φούρνο μικροκυμάτων, ή να ανεβάσω θερμοκρασία σε θερμοστάτες για κάτι ηλεκτρικά σώματα πέφτει ο ρελές (όχι πάντα αλλά με πιθανότητα ~80%). Στη συνέχεια όταν σηκώνω τον ρελέ, πέφτουν οι 2 ασφάλειες που καλύπτουν όλο το σπίτι. Πάω να σηκώσω και αυτές και σηκώνεται μόνο η μία. Για να σηκωθεί η άλλη πρέπει να βγάλω το πολύπριζο στο οποίο έχω συνδεδεμένο τον υπολογιστή. Αφού βγάλω το πολύπριζο του υπολογιστή και σηκώσω την ασφάλεια, όταν πάω να ξαναβάλω το πολύπριζο η ασφάλεια ξαναπέφτει. Για να καταφέρω να ξαναβάλω το πολύπριζο πρέπει να κλείσω τον υπολογιστή από τον διακόπτη του τροφοδοτικού, να σηκώσω την ασφάλεια και μετά να συνδέσω το πολύπριζο στην πρίζα. Αν το κάνω αυτό και μετά ανοίξω το τροφοδοτικό του υπολογιστή όλα λειτουργούν κανονικά μέχρι να ξαναανοίξω την καφετιέρα κτλ. Καμιά ιδέα κανείς; :confused: Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.