Μετάβαση στο περιεχόμενο

stratosp

Members
  • Περιεχόμενα

    17
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Χημικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

stratosp's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα συνάδελφοι, γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει αν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που θα είναι καφέ, παρασκευή σάντουιτς απαιτείται σύστημα απαγωγής αέρα, δηλαδή μηχανικός αερισμός. Αν όχι πρέπει να προβλεφθεί κάποιος φυσικός αερισμός πέρα των ανοιγόμενων προσόψεων, παραθύρων κλπ;
  2. Θα ήθελα να ρωτήσω, σε ΠΕΑ, τι συντελεστή θερμοπερατότητας U δίνουμε σε φέρουσα τοιχοποιία από πλινθοδομή (τα παραδοσιακά πλιθιά) αμόνωτη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.
  3. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και το χρόνο σου συνάδελφε.
  4. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και το χρόνο σου.
  5. Ακριβώς. Είναι στέγες Μη Θερμαινομενων Χώρων, δεν εδράζονται σε πλάκα, αλλά σε φερουσα τοιχοποιία που η μία έχει κάλυψη από κεραμύδι και η άλλη από λαμαρίνα.
  6. Είναι 2 ΜΘΧ σε επαφή με τη θερμική ζώνη που κατασκευάστηκαν προ ΚΕΝΑΚ. Με απασχολεί το ότι δεν υπάρχει δώμα πάρα μόνο ξυλότυπος.
  7. Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος συνάδελφος γνωρίζει τι U βάζουμε σε ΠΕΑ σε στέγη με επικάλυψη κεραμιδιών αμόνωτη (δεν υπάρχει από κάτω δώμα) και σε στέγη με επικάλυψη λαμαρίνας αμόνωτη επίσης χωρίς δώμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.
  8. Επειδή θα γίνεται υπεδάφια διάθεση των υγρών αποβλήτων της παραγωγικής διαδικασίας , ενημερώθηκα ότι πρέπει να εκδοθεί Άδεια επαναχρησιμοποίησης υγρών αποβλήτων από τη Δνση Υδάτων πέρα από την Α2 που φυσικά απαιτεί πτυχίο κατ. 27
  9. Συνάδελφοι καλησπέρα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν κάποιος συνάδελφος γνωρίζει ποιες ειδικότητες μηχανικού και εάν απαιτείται κάποια κατηγορία μελετητικού πτυχίου για την υπογραφή Μελέτης Επαναχρησιμοποίησης Επεξεργασμένων Υγρών Αποβλήτων μονάδας παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.
  10. Συνάδελφε, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Συμφωνώ ότι ο κωδικός 10 02 99 είναι λάθος και μάλιστα στην Άδεια λειτουργίας το ονομάζει, δηλαδή αναγράφει: Απόβλητα κοπής μετάλλων (10 02 99). Δυστυχώς ο κωδικός 12 01 01 και οι λοιποί 12 δεν με καλύπτουν απόλυτα, γιατί πρόκειται για μεγάλα τεμάχια scrap και όχι προϊόντα από λιμάρισμα ή τόρνευση ή επιφανειακή επεξεργασία μετάλλων, οπότε σκέφτομαι να κινηθώ στη λύση του κωδικού 12 01 99.
  11. Συνάδελφοι καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος σε ποιον κωδικό ΕΚΑ αντιστοιχούν τα απόβλητα κοπής μετάλλων (κοινώς scrap) μηχανουργείου; Στην Άδεια λειτουργίας τα αντιστοιχεί στον κωδικό 10.02.99 (10.02: απόβλητα από τη βιομηχανία σιδήρου και χάλυβα και 10.02.99: απόβλητα μη προδιαγραφόμενα άλλως), αλλά είμαι επιφυλακτικός και θέλω να δηλώσω τον σωστό κωδικό ΕΚΑ στο ΗΜΑ. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.