Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λιλλυ

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Αθήνα προς το παρόν
  1. Σας ευχαριστώ πολύ πραγματικά, όλους για την ανταπόκριση. Ασφαλώς και θα μιλήσω με τον συνάδελφό σας μηχανικό που θα έχει την ευθύνη. Είναι ωραίο όμως να προβληματίζεται ο "αδαής" όπως εγώ και να μην αισθάνομαι λίγο σαν ο "χαζός" της παρέας, στη συνεννόηση. -Acnt χαζομάρες, ε! Ωχ! Απλά σκεφτόμουν έναν ανετότερο χώρο, όχι μόνο για τα αυτοκίνητα! -pk10gr Ομολογώ σκεφτόμουνα μόνο τις 4 γωνιές, αλλά δεν θα είχα πρόβλημα με περισσότερες, αρκεί να μην ήταν στη μέση του χώρου -kostassid Σκεφτόμουν ένα γκαράζ με ύψος 2,50 και έως τα 4 ή και κάτι περισσότερο που είναι ο αδιαμόρφωτος ακόμα κήπος να μπαζωθεί με χώμα..
  2. -Σας ευχαριστώ πολύ Ιlia, ήταν πράγματι ο όρος που έψαχνα! -Μου φαίνεται Μyri, ότι θα αισθάνομαι πιο σίγουρη όταν γνωρίζω πως να προσδιορίσω τον όρο όταν θα μιλήσω με το μηχανικό μου πράγματι.. Όμως "ανοίγεις παράθυρο", εννοείς ότι είναι πιο ακριβή λύση για οικιακό γκαράζ από τη συμβατική με κολώνες; Ξέρεις η στέγη του γκαράζ θα είναι προέκταση κήπου με ότι αυτό συνεπάγεται, χώμα κλπ.
  3. Υπάρχει τρόπος να στεγαστεί χώρος περίπου 80τ.μ. που προορίζεται για γκαράζ, χωρίς ενδιάμεσες κολώνες προκειμένου να πέσει η πλάκα; Ο μηχανικός μου επιμένει στην κλασσική λύση. Αλλά έχω δει να κατασκευάζεται ολόκληρη πολυκατοικία σε οικόπεδο όπου η αρχαιολογία δεν επέτρεψε εκσκαφή για κολώνες, σε ένα σύστημα με δοκάρια(;, φατνώματα (; Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε να το "εκφράσω"; Σας ευχαριστώ εκ προοιμίου
  4. Σας ευχαριστώ πολύ και για την άμεση απάντηση περισσότερο! Φαντάζομαι ότι θα πρέπει να αναφέρω τον αριθμό αδείας ίσως και τα στοιχεία της οικοδομής (δ/νση τόπος κλπ)
  5. Παρακολούθησα τα θέματα που δημοσιεύτηκαν για την ρευματοδότηση οικίας. (π.χ. http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=493&page=2) Παρακαλώ πολύ, μήπως υπάρχει το κείμενο που συμπληρώνει ο ιδιοκτήτης στην Υπεύθυνη δήλωση προς την Πολεοδομία;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.