Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

PERYCOMO1

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by PERYCOMO1

  1. στην προσθηκη καθ υψος η επιλυση της προσθηκης γινεται με ΕΑΚ2003 κ του υφισταμενου κατα το παραρτημα Ε του ΕΑΚ ? η μηπως το παραρτημα Ε αφορα την επιλυση ολοκληρου του κτιριου(υφισταμενο+προσθηκη) ?? Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ.
  2. τα δοκαρια στη φωτο σου φιλε ΑΡΗ ειναι περασια εξω κ μεσα τι γινεται? ποσο παχος εχουν?
  3. ευχαριστω συναδελφοι για τις πληροφοριες κατω απο τις δοκους 25εκ υπαρχει πετρα. τα δοκαρια πρεπει να ειναι εσωτερικη περασια στα υποστυλωματα?
  4. Η μελέτη μου προβλέπει 15εκ. εξωτερική επικάλυψη πλακόπετρα, Φ.Ο από οπλ.σκυρόδεμα (στύλους 35Χ35, δοκούς 25/50) και εσωτερικά τούβλο δρομικό έτσι ώστε να έχω συνολικό πάχος τοίχου 15+25+10=50εκ. Είναι σωστή στατικά αυτή τη λύση; Έχω υπολογίσει τα φορτία της πέτρας στις δοκούς οροφής ισογείου. Επειδή η πέτρα έχει μεγάλη ακαμψία θα ήθελα την γνώμη σας για την συνεργασία με το σκυρόδεμα. Edit: Απαγορεύονται τα κεφαλαία τόσο στον τίτλο της δημοσίευσης, όσο και στην ίδια την δημοσίευση. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής.
  5. υπαρχει καμμια λεπτομερεια οπλισης αντεστραμμενης δοκου κ τελος παντων πως οπλιζεται? ο ανω οπλισμος πρεπει να ειναι μεγαλυτερος? Edit: Απαγορεύονται τα κεφαλαία τόσο στον τίτλο της δημοσίευσης, όσο και στην ίδια την δημοσίευση. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής.
  6. εννοω με nv<0,60 στη σταθμη οροφης ισογειου κ ικανοτικο ελεγχο ειμαστε οκ?
  7. συναδελφοι οσον αφορα τα τοιχία σε περιπτωση pilotis η καταστηματων στο ισογειο πρεπει να ειναι 1,50μ απο τριωροφο κ πανω κ 2,00 μ απο τετραωροφο κ πανω υποχρεωτικα? κ nv>0,60 ο ικανοτικος ελεγχος κ ο ελεγχος ευστρεψειας μας καλυπτει η οχι? Edit: Ο τίτιλος του θέματος πρέπει να έχει τόνους και να είναι σωστός από πλευράς ορθογραφίας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.