Μετάβαση στο περιεχόμενο

NS_ELEC

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

NS_ELEC's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ωραία φαίνονται αυτά που λες, και συμφωνώ. Ρωτάω όμως για να είμαστε εντάξει στην περίπτωση, που έρθει η πολεοδομία σε εμάς (βλ. γείτονας) ή που η ΔΕΗ δεν θεωρεί τα κάγκελα πρόσοψη. Και τελικά, οι ειδικές περιπτώσεις που χρειάζεται η ΕΠΑΕ για τα δικά μας θέματα (τοποθέτηση Φ/Β) ποιες είναι ?
  2. Για να να τοποθετηθούν τα Φ/Β πάνελ πάνω στο κάγκελα (κάθετα) του μπαλκονιού, υπάρχει κάποιος περιορισμός ? Από πολεοδομία ή από ΔΕΗ ? Μου έχει τύχει μια τέτοια περίπτωση (συγγενείς) όπου τα κάγκελα έχουν τζάμι με πλέγμα, και νομίζω πως τα πάνελ μπορούν να τοποθετηθούν με ασφάλεια στην εξωτερική πλευρά. Τα τζάμια θα παρέχουν προστασία στην πίσω πλευρά των πάνελ. Δικαίωμα για εγκατάσταση Φ/Β, από τον σχετ. νόμο για <10KW, έχει ο κάθε ένας στην ιδιοκτησία του ανεξάρτητα από τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες, τι γίνεται όμως στο μπαλκόνι ? ---------------------------------------------------------------------- Σε τηλέφωνο στην ΔΕΗ μου είπαν πως μάλλον επιτρέπεται, αλλά και ό,τι τους φαίνεται παράξενο το στέλνουν σε κεντρική, ίσως και νομική, υπηρεσία για έλεγχο. Στην πολεοδομία μπορεί να μην απαιτείται να πάμε, αλλά σε μια καταγγελία από κάποιον γείτονα θα πρέπει να είμαστε καλυμμένοι. Η ΕΠΑΕ εμπλέκεται επειδή έχει να κάνει με την πρόσοψη της πολυκατοικίας ? Η πολυκατοικία είναι σε αστική περιοχή, προάστιο της Αθήνας, ούτε προστατευόμενη ούτε παραδοσιακή ούτε τίποτα.
  3. Τελικά strkomis τι έγινε με την πολεοδομία ? Τώρα που δεν απαιτείται να πας στην πολεοδομία για τα φωτοβολταϊκά <10KW, μήπως είναι πιο απλά τα πράγματα ή υπήρχε θέμα στην ΔΕΗ ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.