Μετάβαση στο περιεχόμενο

zafgian

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

zafgian's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Στην αρχή είχα ξεκινήσει να ασχολούμαι και με απλά CAD αλλά από ότι διαπίστωσα στην πορεία είναι λίγο άνισο και άδικο να συγκρίνω ένα πρόγραμμα που σχεδιάζει απλά και εύκολα 3Δ με ένα άλλο που για να σχεδιάσουμε ένα όγκο χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο... Εκτός των άλλων, κατά την γνώμη μου, το μέλλον στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό είναι τα ΒΙΜ. Σε ευχαριστώ για το site.
  2. ss_sk ολα αυτα που λες "καλα" ειναι (αν και δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα). Πρεπει να δεις το Προγραμμα σπυδων μας αναλυτικα για να καταλαβεις. Αυτο ειναι μια μεγαλη κουβεντα και θελει αρκετο χρονο... Εχουμε ξεφυγει απο το θεμα..... Παρακλω οποιος μπορει και θελει να βοηθησει ειναι ευπροσδεκτος.... Ευχαριστω....
  3. το τεκτον και το allplan ξερω να τα δουλευω. το allplan αρκετα καλα θα ελεγα. το δουλευα 3 χρονια στο γραφειο που δουλευα... Ο καθηγητης μου ειπε οτι πρεπει να ειναι υψηλο το επιπεδο της εργασιας. Απο μονος μου ειναι δυσκολο να καταλαβω τσε βαθος τα προγραμματα ωστε να μπορεσω να τα αποδωσω με ακριβεια και επιστημονικους ορους....
  4. Καλησπέρα σε όλους. Είμαι φοιτητής στο ΤΕΙ Πάτρας στο τμήμα Ανακαίνισης και Αποκατάστασης Κτηρίων. Έχω σαν θέμα πτυχιακής εργασίας: Σύγκριση τριών ή περισσοτέρων αρχιτεκτονικών προγραμμάτων. Τα προγράμματα που έχω επιλέξει είναι το TEKTON, το Allplan και το Archicad ή κάποιο άλλο αντί το Archicad. Κάνω έκκληση βοήθειας για να μαζέψω υλικό ώστε να μπορέσω να ξεκινήσω την εργασία γιατί έχει περάσει αρκετά ο καιρός. Το υλικό που θα χρειαστώ πρέπει είναι σε υψηλό επίπεδο και να έχει επιστημονική βάση. Ξέρω ότι αυτά που ζητάω είναι πολλά και δύσκολα… Τι να κάνω όμως??? :-( Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.