Μετάβαση στο περιεχόμενο

george_ioa

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

george_ioa's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δεν έχεις και άδικο σε αυτό. Ωστόσο μου είπε, εαν Β4 δικαιούμαι να υπογράψω, τότε το μεταβιβάζει στην νομαρχία χωρίς πρόβλημα. Για αυτό και το ψάχνω.
  2. Ο ίδιος ο υπάλληλος μου είπε οτι απο Β3 που είναι οταν πάει στην περιφέρεια, υποβιβάζεται σε Β4 και διεκπαιρεώνεται απο την αρμόδια νομαρχία. Επίσης τα ΦΒ είναι χαμηλής όχλησης και δεν μπορεί να είναι Α2. Ευχαριστώ.
  3. σε ευχαριστώ DionysisM, το λινκ που έστειλες δεν ενισχύει αυτό που υποστηρίζεις, απεναντίας διαχωρίζει τις α. Προμελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων με β. περιβαλλοντική έκθεση όταν το έργο/δραστηριότητα κατατάσσεται στην υποκατηγορία Β4 και ενισχύει αυτό που αναφέρεται και στο site της ένωσης πτυχιούχων περιβαλλοντολόγων ελλάδος.
  4. καλησπέρα, ψάχνω όλη μέρα σήμερα να βρώ πού αναφέρεται το ότι όλοι οι μηχανικοί έχουμε δικαίωμα υπογραφής Β4 (όπου είναι αρμόδια η νομαρχία). Μπορεί κάποιος να είναι πιο συγκεκριμένος? Έχω υπογράψει μια μελέτη-τεχνική έκθεση για ΦΒ 100 kW σε Natura και ο υπάλληλος της περιφέρειας μου ζητάει μελετητικό κατηγορίας 27. Το είπα οτι έχω δικαίωμα υπογραφής και μου ζητάει την νομοθεσία που το αναφέρει.
  5. Erling θα μπορούσες να μου πεις τι ειναι το ΕΚΚΟ? Κάποιος που ασχολείται με τα Φωτοβολταικα μπορεί να με βοηθήσεις περισσότερο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Έπεσε στα χέρια μου ανακοίνωση της Γραμματείας Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων που αναφέρει εν ολίγοις οτι η Υ.Δ. Ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη για την ενεργοποίηση ΦΒ πάρκου θα πρέπει να θεωρηθεί απο την αρμόδια ΔΟΥ και να συμπληρωθεί και έντυπο Ε 283. Γνωρίζει κάποιος κάτι? Μη μπλέξουμε με καμια εφορία φοβάμαι! Σας ευχαριστώ, Γιώργος Υ.Γ. επισυνάπτω την ανακοίνωση
  7. Χριστίνα, τελικά συμφωνήσαμε για σύμβαση έργου, μέχρι να δώ τι θα κάνω με αυτό το πρόγραμμα. Η μεταξύ μας συμφωνία είναι οτι στο τρίμηνο επαναπροσδιορίζουμε τους όρους. Για σύμβαση έργου τρειών μηνών κόβω μία απόδειξη παροχής υπηρεσιών; Ευχαριστώ.
  8. Γειά σας και απο εμένα. Είμαι νέος μηχανικός και έχω κάνει αίτηση για το τρομερό αυτό πρόγραμμα... Έχω πρόταση για υπογραφή σύμβασης εργασίας (δέν ξέρω ακόμη το χρονικό διάστημα) και θέλω να ρωτήσω αν επιτρέπεται κάτι τέτοιο και παράλληλα να μην έχω πρόβλημα με τους όρους του προγράμματος. Δηλαδή, θα φαίνεται κάπως οτι θα είμαι και ιδιωτικός υπάλληλος (σύμβαση) και ελεύθερος επαγγελματίας; Μπορώ να τα μπαλώσω κάπως; (είμαι πολύ άσχετος Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.