Μετάβαση στο περιεχόμενο

vivichrichri

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

vivichrichri's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ναι, εγώ θα προσπαθήσω να κατεβάσω τη τιμή, μετά πρέπει να το γκρεμίσω πρίν το αγοράσω? Εσείς τί θα κάνατε? Θα το γκρεμίζατε τώρα ενώ είναι 15ετίας? Ξέχασα να πώ οτι το σπίτι είναι ισόγειο-πρώτος. Ευχαριστώ και πάλι.
  2. Χτίστηκε το 1993. Μου έχουν πεί οτι επειδή είναι αποκλειστικής χρήσης δε γίνεται να βγάλεις ούτε άδεια ούτε να το νομιμοποιήσεις. Ισχύει αυτό;
  3. Στα σχέδια δεν φαίνεται αυτό το δωμάτιο. Φαίνεται μόνο ο χώρος των 40 τ.μ (αποκλειστικής χρήσης). Για τις εναλλακτικές που ζητούσα, εννοώ άν το γκρέμιζα και το έφτιαχνα απο γυψοσανίδα για παράδειγμα, το πρόστιμο θα ήταν εξίσου υψηλό? Τί άλλο μπορώ να κάνω? Ναί, δεν είμαι μηχανικός. Άπλά είμαι απελπισμένη γιατί πρέπει να πάρω μια απόφαση σχετικά με την αγορά του σήμερα και μόνο. Ευχαριστώ και πάλι
  4. Ένα σπίτι ισογείου έχει αποκλειστική χρήση ενός χώρου 40 τ.μ ακριβώς μπροστά από την εξώπορτα του σπιτιού, που βρίσκεται στον κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας. Έχει κατασκευαστεί ένα δωμάτιο 13 τ.μ. σε αυτό τον χώρο. Το δωμάτιο αυτό είναι συνέχεια του σπιτιού. Θέλω να πώ ότι είναι μέσα στο σπίτι. Δεν είναι χωριστά. Θα ήθελα να ρωτήσω: 1. Αν θεωρείται ημιυπαίθριο ή παράνομο 2. Αν είναι το ένα ή το άλλο, πώς μπορώ να υπολογίσω το πρόστιμο της πολεοδομίας και 3. Ποια εναλλακτική μέθοδο μου προτείνετε να ακολουθήσω ώστε να μη το γκρεμίσω πρίν έρθει η πολεοδομία? Μπορώ να το διαμορφώσω έτσι ώστε να είμαι κάπως καλυμμένη νομικά? Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη για τα κεφαλαία. Υ.Γ: Θέλουμε να αγοράσουμε αυτό το σπίτι και τη "παρανομία" τη συνειδητοποιήσαμε τελευταία στιγμή απο τη κάτοψη. Δε μας ειδοποίησε ούτε ο δικηγόρος, ούτε ο συμβολαιογράφος, ούτε ο μηχανικός της τράπεζας, ούτε ο ιδιοκτήτης φυσικά.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.