Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΑΝΤΩΝΗΣ

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

ΑΝΤΩΝΗΣ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καταλαβαινω..αν και δεν ψαχνω για κατι παρανομο-μην χεσω!-βλεπεις υπαρχουν αρκετοι καλοθελητες ετοιμοι να σου την κανουν...νομιζω καταλαβαινεισ τι εννοω...ειναι στην περιοχη του αγ.δημητριου(αθηνα) συγκεκριμενα πλησιον του μετρο αγ.δημητριου.θα το ψαξω ακριβως με την αδεια τι παιζει κ θα σου πω..αν βεβαια δεν σε κουραζω..---Με εκτιμηση..
  2. Θα προσανατολιζομουν σε μια κλειστου τυπου κατασκευη!συγχωρα με απλα δεν εχω ιδεα.Το δωμα υπαρχει στο τελειωμα του κλιμακοστασιου απλα θελω να κανω μια μικρη προεκταση για χρηση αποθηκης.Στην αδεια υπαρχει δωμα με περγκολα.Δεν ξερω που μπορω να ψαξω συνεργεια που μπορουν να αναλαβουν τετοια εργασια.κΚ βεβαια να μην κοστισει μια περιουσια.
  3. Θα ήθελα να μου προτείνετε εταιρείες που ασχολούνται με τη κατασκευή-διαμόρφωση δώματος σε ταράτσα. Επίσης αν δε σας κάνει κόπο θα ήθελα να μου πείτε κάποιες λύσεις για επιλογή υλικού κ' τεχνοτροπίας. Υπενθύμιση: δεν επιτρέπονται τα κεφαλαία
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.