Μετάβαση στο περιεχόμενο

bolivar

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by bolivar

  1. Αν δεν μπορούν να την αφαιρέσουν από το επόμενο ειδοποιητήριο αναρωτιέμαι αν θα μπορούν να το κάνουν μετά από κανά-δύο χρόνια... Αν κάποιος το έχει ψάξει παραπάνω ας ενημερώσει παρακαλώ.
  2. Συνάδελφοι θα ήθελα τη βοήθειά σας αν γνωρίζετε. Το Α' Εξάμηνο πλήρωσα αυξημένες εισφορές (μουτζώστε ελεύθερα). Περίμενα ότι το παραπάνω ποσό θα συμψηφιστεί αυτόματα με το ειδοποιητήριο του Β' Εξαμήνου. Το ειδοποιητήριο ήρθε αλλά δεν έχει γίνει κανένας συμψηφισμός. Γνωρίζει κανείς τη διαδικασία για να πάρω πίσω τα εξτρά λεφτά που έδωσα?
  3. Έλαβα και εγω email για την ημερομηνία πρώτης έναρξης. Έκανα επέκταση δραστηριότητας με την προσθήκη ΚΑΔ ως δευτερεύουσας πριν 3 βδομάδες. Λέτε να οφείλεται εκεί το πρόβλημα? Επίσης υπάρχει περίπτωση να μην πληρώ τα τυπικά προσόντα? Αν ξέρει κανείς κάτι ή έχει ακούσει κάτι σχετικό ας βοηθήσει....
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.