Μετάβαση στο περιεχόμενο

anna2405

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by anna2405

  1. Γεια σας, συγχαρητήρια!!!!!!! Μπορείς να μου στείλεις το pdf που βρήκες με τα αποτελέσματα γιατί δεν το βρίσκω με τίποτα και πλεόν έκλεισε η γραμματεία! Δεν περίμενα οτι θα έβγαζαν τα αποτελέσματα πριν κλείσουν και δεν το έψαχνα μέχρι που είδα αυτά τα posts εδώ!!! Ευχαριστώ πολύ!
  2. Στο ΤΕΙ Κρήτης υπάρχουν επίσης: 1ο εξάμηνο: Τεχνικό Σχέδιο 2ο εξάμηνο: Αρχιτεκτονικό Οικοδομικό Σχέδιο Δεν είναι απλά μαθήματα σχεδίου, στην ουσία και στα 4 μαθήματα που αφορούν την αρχιτεκτονική μελέτη διδάσκονται κάθε εξάμηνο πιο εξιδικευμένες μελέτες. Και τα 4 αυτά μαθήματα προυποθέτουν γνώση σχεδιασμού από πριν (τώρα πως είναι αυτό εφικτό από κάποιον που πέρασε σε αυτή τη σχολή "καταλάθος" μην ρωτάτε εμένα)
  3. καλημέρα και πάλι, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, είχα ψάξει εχτές στην wikipedia αλλά ήθελα περισσότερες πληροφορίες και κυρίως ως προς το αν παίζει ρόλο ο προσανατολισμός των γηπέδων. Τελικά διάβασα το Νόυφερ μόλις γύρισα σπίτι γιατί δεν υπάρχει στο γραφείο !!!!!!! Έτοιμα τα σχέδια πάντως από χτες το απόγευμα και σήμερα θα τα δει και ο πελάτης! χι χι Υ.Γ. Συγνώμη από τους mod για τον τίτλο (καταλαβαίνω, υπήρξα κι εγώ mod σε άλλα forums)...
  4. Καλημέρα σας, εργάζομαι σε ένα τεχνικό γραφείο κάνοντας την πρακτική μου άσκηση και έχουμε αναλάβει μια μελέτη κατασκευής tenis club. Μου έδωσαν να κάνω απλά το σχεδιασμό και θα βγάλουμε μετά μαζί το κόστος αλλά δεν ξέρω κάποια πράγματα. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει ποιές είναι η τεχνικές προδιαγραφές για ένα γήπεδο τένις, τι αποστάσεις πρέπει να τηρηθούν και αν παίζει κάποιο ρόλο ο προσανατολισμός των γηπέδων? Επίσης στο οικόπεδο θα υπάρχει και ένα κτίριο με γυμναστήριο και καφετέρια και ένα πάρκινγκ. Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.