Μετάβαση στο περιεχόμενο

sp1403

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

sp1403's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εγω παλι απλα θα προτιμουσα μια "αναστηλωση" εστω της προσοψης του παλιου σχεδιου,με την αιγλη και την ομορφια που την διακατειχε.
  2. Σε χαντακια που υπαρχουν γυρω απο τα οικοπεδα που οδηγουν σε παραπλησιο ποταμο.
  3. Σιγουρα θα ειναι ωθητικος (με μηχανικη υποστηριξη) σωληνες πολυαιθυλενιου με διατομη ειτε Φ50 ειτε Φ63 που ειναι σε κομματια 250m ειτε 6ΑΤΜ ή 10ΑΤΜ,πανω σε αυτα τα στοιχεια ειναι που θα ηθελα καποια βοηθεια αν εχει καποιος εμπειρια για να υπολογισω το μανομετρικο της ανλτιας που θα χρεαστω και την ιδανικη διασταση σωληνα.Σας ευχαριστω.
  4. Μπορει να ειναι σε δημοσιο χωρο αλλα το εργο ειναι ιδιωτικο.Για να μπορει καποιος να πεσει στον συγκεκριμενο αγωγο θα πρεπει μετα την απωπερατωση του εργου η εταιρεια υδρευσης να το παραλαβει και να το συντηρει.Επειδη ομως δεν ειναι οικονομικα ευρωστη στο να κανει κατι τετοιο δεν παραλαμβανει ιδιωτικα δικτυα και δεν επιτρεπει σε κανενα να συνδεθει με αυτα ακομα και κατοπιν αιτηση καποιου ενδιαφερομενου .Μαλιστα σε υποχρεωνει να υπογραψεις ενα χαρτι πως δεν θα επιτρεψεις σε κανενα να συνδεθει με τον συγκεκριμενο εργο.Αν καποιος συνδεοταν θα ηταν μονο αυθαιρετα.Καποιος να βοηθησει στο τεχνικο μερος ?? Ευχαριστω και παλι.
  5. Σχεδιασμος για να ερθει το αποχετευτικο στην συγκεκριμενη περιοχη δεν υπαρχει ουτε για τα επομενα 3-5 χρονια.Ειδικα με την οικονομικη κατασταση του δημου.Ο δημος δεν αναλαμβανει να εκτελεσει το εργο για λογαριασμο μας,ομως μπορει να μας εξασφαλισει αδεια εκσκαφης για να γινει το εργο για να μας βγαλουν απο την πλατη τους μια και εχουν παρει χρηματα(τελη συνδεσης αποχετευσης) χωρις να εχουν δικτυο στην συγκεκριμενη περιοχη.Και βεβαια θα το χρηματοδοτησουμε εμεις το εργο αφου δεν γινεται αλλιως.Προτιμω να πληρωσω καποια χρηματα και να ξεμπερδεψω παρα να μην μπορω να βγω απο το σπιτι μου το οποιο το πειτριγυριζουν λυματα απο 23 ιδιοκτησιες και μολυνουν και το ποταμι που υπαρχει παραπλησια και ειναι βιοτοπος αλλα και τον υδροφορο οριζοντα της περιοχης και παρολα αυτα κατοπιν καταγγελιας δικης μας στο τμημα υγειονομικου δεν εχει γινει καμμια ενεργεια.Σιγουρα μιλαμε για αντλια με κοπτηρες επωμυνη.Το κοστος δεν ειναι προβλημα στην παρουσα φαση απλα να γινει κατι σωστο.Ποια η διαφορα βαρυτικου αγωγου και ωθητικου.Επισης το ολο συστημα διδυμων αγωγων πως λειτουργει ?? Σας ευχαριστω εκ των προτερων
  6. Ο κατασκευαστης αποφασισε να φτιαξει ενα παρομοιο συστημα το οποιο θεωρησε σωστο να το κανει να εξυπηρετει 23 διαμερισματα.. με αποτελεσμα να εχουμε προβλημα με τις αντλιες σε τακτα χρονικα διαστηματα.Στο ερωτημα αν υπαρχει δημος? και βεβαια υπαρχει δημος,δημος Κερκυραιων,χρηματα η εταιρια υδατων να διαθεσει για ενα τετοιο εργο δεν εχει, παροτι στην περιοχη αυτην την στιγμη υπαρχουν σχεδον 60 διαμερισματα..
  7. Κύριοι καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα θέμα που έχει εξελιχθεί σε γόρδιος δεσμός σε εμένα και τους ένοικους της πολυκατοικίας της οποίας διαμένω. Δυστυχώς στην περιοχή στην οποία διαμένω δεν υπάρχει δίκτυο αποχέτευσης παρά μόνο σε απόσταση 900μ. Αυτά τα οποία θα ήθελα να μάθω είναι τα εξής, προσανατολιζόμαστε σε μια λύση για την δημιουργία ενός ιδιωτικού δικτύου αποχέτευσης με σκοπό την σύνδεση μας με το κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης. Σε μια πολυκατοικία αποτελούμενη από εφτά διαμερίσματα 4 διαμερίσματα 100 (3υδ+σαλονι) τμ και 3 διαμερίσματα 55 τμ (1υδ +σαλόνι) ποιο είναι το μέγεθος του βόθρου που πρέπει να δημιουργηθεί ένας ή δυο (ένας για τα βαριά και ένας για το νερό) ; ποια η διατομή του σωλήνα που πρέπει να χρησιμοποιηθεί πόσες atm δεδομένης της απόστασης 900μ και του αριθμού των ένοικων της πολυκατοικίας; Ποιο το είδος της αντλίας λυμάτων που προτείνετε να χρησιμοποιήσουμε μονοφασική ή τριφασική κάποια συγκεκριμένη μάρκα-μοντέλο για τα δικά μας δεδομένα ; Η υψομετρική διάφορα του σημείου εισόδου των λυμάτων από το σημείο εξόδου είναι της τάξης των τριών μέτρων. Σας ευχαριστώ εκ τω προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.