Μετάβαση στο περιεχόμενο

neha

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

neha's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αυτό το βιβλίο μας δίνουν δυστυχώς.. Ακόμα δεν έχω ψαχτεί σε αυτό το αντικείμενο και δεν γνωρίζω. Κατά την άποψη σας τι χώρος θα ήταν σχετικά εύκολος για έναν αρχάριο όπως είμαι εγώ? Εστιατόριο, εμπορικό κέντρο,πινακοθήκη κτλ. Κάθε άποψη δεκτή.
  2. Ναι και αρκετά post με έχουν βοηθήσει στην μελέτη θέρμανσης που είχα κάνει. Συμφωνώ μαζί σου για τα βιβλία και αυτό κάνω. Το κύριο βοήθημα μου είναι ο Σελούντος απλά θα ήθελα να δώ πως είναι ολοκληρωμένη μία μελέτη για να πάρω ιδέες. Δεν θέλω να κάνω αντιγράφή γιατί πολύ απλά δεν θα μάθω και σκόπος μου είναι να μάθω!
  3. Καλησπέρα. Είμαι φοιτητής και έχω μια εργασία μελέτης κλιματισμού (επειχήρησης ή ακόμα και ψυκτικό θάλαμο). Επειδή όμως δεν γνωρίζω αρκέτα πράγματα θα ήθελα να δώ μερικές έτοιμες μελέτες για να μπορέσω να μπώ στο κλίμα. Έχω ψάξει στο internet αλλά δεν κατάφερα να βρω τίποτα. Επειδή δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο αλλά πρέπει να το σχεδιάσω εγω,δεν θέλω κάτι σε συγκεκριμένο τόπο και τετραγωνικά μέτρα. Εύχομαι κάποιος να μπορεί να με βοηθήσει. Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.