Μετάβαση στο περιεχόμενο

gmantza

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

gmantza's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και για την ενθάρρυνση...Θα προσπαθήσω κατ'αρχάς να συνεννοηθώ με τον μηχανικό (διατηρώντας ψυχραιμία πάντα) και σκέφτομαι να μιλήσω αρχικά προφορικά και με την Υπηρεσία πριν καταθέσουμε φάκελο για να μου δώσουν αν είναι δυνατό κάποιες (έστω και ελάχιστες) κατευθύνσεις. Και πάλι ευχαριστώ!
  2. Εννοείται ότι έχει ήδη πληρωθεί, αλλά εγώ παραμένω στο μάτι του κυκλώνα...χωρίς να γνωρίζω πώς πρέπει να αντιδράσω.
  3. Το πρόβλημα μου είναι το εξής: Σε παραδοσιακό οικισμό με εγκεκριμένη άδεια από την πολεοδομία (2006), μετά από έγκριση από ΕΠΑΕ και Αρχαιολογία έγινε αυτοψία πριν 10 ημέρες για άδεια ηλεκτροδότησης. Στο πόρισμα της πολεοδομίας αναφέρεται ότι "από τον φάκελο απουσιάζει έγκριση από την Υπηρεσία Νεωτέρων μνημείων.... την οποία θα πρέπει να προσκομίσετε με μέριμνά σας." Το θέμα από ότι καταλαβαίνω είναι ότι η πολεοδομία παρέλειψε να μου τη ζητήσει και μου το ζητάει τώρα που η οικοδομή έχει ολοκληρωθεί, γιατί εάν μου το είχε ζητήσει νωρίτερα δεν είχα κανένα πρόβλημα να περιμένω νε εγκριθεί η άδεια. Μετά από συζήτηση με το μηχανικό μου "απείλησε" ότι θα παραιτηθεί από το έργο. Οι υπάλληλοι της πολεοδομίας δεν συζητούν καν και με παραπέμπουν στον μηχανικό μου. Σας ρωτώ λοιπόν: 1. Είναι ή όχι παράλειψη της υπηρεσίας η έγκριση αυτή; 2. Πως πρέπει να αντιδράσω σε αυτό; Δικηγόροι κτλ; 3. Εάν υποθέσουμε ότι ευθύνομαι εγώ και χρειαστεί να υποβάλω φάκελο προς έγκριση στην ΥΝΜ τι γίνεται εάν δεν το εγκρίνουν; Γκρέμιστα όλα; Ευχαριστώ για την υπομονή Γιώργος Παρατήρηση: Χρησιμοποιείστε σωστή ορθογραφία και τόνους, τόσο στους τίτλους των θεμάτων όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, terry
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.