Μετάβαση στο περιεχόμενο

dknate

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  1. Καλημέρα και χρόνια πολλά. Λοιπόν είμαι σε φάση πλακόστρωσης σε όροφοδιαμέρισμα 3ος όροφος σε 4όροφη οικοδομή. Το γέμισμα του δαπέδου λέω να το κάνω με ένα υλικό της interbeton το interfill (για λόγους ευκολίας εργασιών και χρόνου) και μετά να γίνει το κόλλημα των πλακιδίων. Είναι καλή λύση ή κρύβει τίποτα κινδύνους.Το προτείνεται? Είναι δοκιμασμένο? Και αν όχι ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για γέμισμα δαπέδου? Την βοήθεια σας, τις γνώμες σας ζητάω βάσει της εμπειρία σας.
  2. το κοίταξα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι καλύτερο ή χειρότερο.Το θέμα είναι οτι γενικά θέλω γνώμες για το ποιό υλικό είναι καλύτερο και ποιά διαδικασία να ακολουθήσω για το γέμισμα του δαπέδου.
  3. Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την σελίδα σας - forum.Μια ερώτηση και από εμένα, λοιπόν είμαι σε φάση πλακόστρωσης σε όροφοδιαμέρισμα 3ος όροφος σε 4όροφη οικοδομή. Το γέμισμα του δαπέδου λέω να το κάνω με ένα υλικό της interbeton το interfill και μετά να γίνει το κόλλημα των πλακιδίων. Είναι καλή λύση ή κρύβει τίποτα κινδύνους.Το προτείνεται? Είναι δοκιμασμένο? Και αν όχι ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για γέμισμα δαπέδου?
  4. Καλησπέρα, Θα ήθελα οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την διαχείριση των απορριμμάτων.Έχω πάρει πτυχιακή με αυτό το θέμα και χρειάζομαι την βοήθειά σας. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.