Μετάβαση στο περιεχόμενο

geovagg

Members
  • Περιεχόμενα

    16
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από geovagg

  1. Επιβεβαιωμενα δια στοματος ΤΣΜΕΔΕ σημερα, σε μενα προσωπικα.

    Αν δε δοθει παραταση, απο Δευτερα ολοι χρωσταμε το 6μηνο με τις τιμες της ασφαλιστικης κλασης που υπαγομασταν ΠΡΙΝ την αιτηση μας για πτωση σε χαμηλοτερη κλαση....

    Καλως τα δεχθηκαμε (-τε)

    δηλαδή αν δεν πληρώσουμε μέχρι αύριο(31/12 νομίζω γράφουν τα ειδοποιητήρια) από δευτέρα θα είμαστε κάνα χιλιάρικο + ?

  2. Σε περίπτωση που δεν πάρει παράταση τι γίνεται με τη ρύθμιση και τα χρήματα που έχουμε ήδη πληρώσει; 

    νομίζω η ρύθμιση χάνεται. Αυτά που έχουμε πληρώσει μέχρι τώρα θεωρούνται λογικά πληρωμένα. Αλλιώς τους τα έχουμε κάνει δώρο? Βέβαια με αυτούς που μπλέξαμε ποτέ δεν ξέρεις

  3. και εγώ μετά από αρκετά χρόνια δεν πλήρωσα τις εισφορές. Αλλά και πάλι θα γίνει τίποτα? ή σε 2 εξάμηνα από τώρα θα έρθει η εφορία και θα πάρει ότι μου έχει απομείνει? Ειλικρινά δεν βλέπω την κινητοποίηση από τους μηχανικούς που θα περίμενα. Όλοι βγάζουν τόσα πολλά που δεν τους νοιάζει? Τους φαίνονται λίγα?

    • Upvote 3
  4. καλύτερα να έρθουν τα χαρτάκια με τις αυξημένες εισφορές γιατί νομίζω πολλοί μηχανικοί έχουν βαθιά μεσάνυχτα όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Μπας και ξυπνήσουν και αυτοί. Δεν μπορώ να πιστέψω πως όλοι αυτοί έχουν τόσο μεγάλο εισόδημα και δεν τους απασχολεί το ασφαλιστικό

    • Upvote 2
  5. εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούμε να μαζευτούμε όλοι οι μηχανικοί να διαμαρτυρηθούμε. Γιατί πάντα ένα 10%; όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουν πρόβλημα με τις εισφορές?  Βγάζουν τόσα που δεν τους νοιάζει? ειδικά οι νέοι. Αντί να λέμε να γίνει μείωση θα τους πούμε στο τέλος και ευχαριστώ που δεν τις αύξησαν.  

    Από ότι κατάλαβα το πρόβλημα με το τσμέδε το έχουμε μόνο οι διπλωματούχοι, ένας φίλος μηχανικός απο ΤΕΙ λεει είναι στο ΤΕΒΕ, στο οποίο μπορείς να διαλέξεις και σε ποια κατηγορία θες να είσαι. 

    • Upvote 1
  6. Εγω που είχα βγάλει το εργοληπτικό το 2010 και τελικά δεν ασχολήθηκα με τα δημόσια λογικά είναι γραμμένος στο τπεδε, για να κάνω διαγραφή πρέπει να πληρώσω 2011-12-13-14(1200ευρώ)? Πέρσι που στείλανε χαρτί ότι με διέγραψαν από το μητρώο. Χρειάζεται να στείλω και αίτηση διαγραφής?

  7. από τη στιγμή όμως που δεν γίνονται και εξετάσεις ας βγάλουν πάλι προσωρινούς με πιο λίγα κριτήρια. π.χ. 2 χρόνια προϋπηρεσία και να τελειώσει το θέμα.

    Εγώ ρωτάω γιατί μέχρι πέρσι που βγήκε η προκήρυξη δεν είχα 5 χρόνια προϋπηρεσία. Φέτος τα έκλεισα, αλλά προφανώς δεν μπορώ να γραφτώ στο μητρώο.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.