Μετάβαση στο περιεχόμενο

geovagg

Members
  • Περιεχόμενα

    16
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

geovagg's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

8

Φήμη στην κοινότητα

  1. geovagg

    KENAK Freeware

    Τα link δεν λειτουργούν?
  2. δηλαδή αν δεν πληρώσουμε μέχρι αύριο(31/12 νομίζω γράφουν τα ειδοποιητήρια) από δευτέρα θα είμαστε κάνα χιλιάρικο + ?
  3. νομίζω η ρύθμιση χάνεται. Αυτά που έχουμε πληρώσει μέχρι τώρα θεωρούνται λογικά πληρωμένα. Αλλιώς τους τα έχουμε κάνει δώρο? Βέβαια με αυτούς που μπλέξαμε ποτέ δεν ξέρεις
  4. Μήπως υπάρχει κάποιο υπόδειγμα που μπορούμε να ακολουθήσουμε? Και δεν εννοώ μελέτη, απλώς τη δομή της αν υπάρχει
  5. Μήπως τώρα που πέρασαν και κάποια χρόνια υπάρχει κάποιο υπόδειγμα για αυτό το έγγραφο? Παρακαλώ, συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο profil σας. Ευχαριστώ, hkamp.
  6. Κατάλαβε κανείς π.χ. στα 10.000 εισόδημα τι ακριβώς θα πληρώνει για ασφάλεια?
  7. οπότε εγώ που δήλωσα ζημία πέρυσι να μην κάνω καν αίτηση για κάρτα στην αττικής ε?
  8. Έτσι μου είπαν. Πλήρωνα ότι ήταν στο ειδοποιητήριο. Μου είπαν πως το 11-12 δεν είχε μπει ακόμη ο ΟΑΕΔ. Εσείς Θυμάστε να πληρώνουμε υπερ ΟΑΕΔ απο τότε?
  9. Σας βγάλανε και εσάς να πληρώσετε υπέρ ΟΕΑΔ για το 2011-2012? Εμένα μου βάλανε 240Ε+75Ε προσαυξήσεις
  10. εντάξει πλέον μπορούμε να κατεβάσουμε και το ειδοποιητήριο και για το Β του 2014 απο το tsmede. Και το είχα αγχος!!!!
  11. και εγώ μετά από αρκετά χρόνια δεν πλήρωσα τις εισφορές. Αλλά και πάλι θα γίνει τίποτα? ή σε 2 εξάμηνα από τώρα θα έρθει η εφορία και θα πάρει ότι μου έχει απομείνει? Ειλικρινά δεν βλέπω την κινητοποίηση από τους μηχανικούς που θα περίμενα. Όλοι βγάζουν τόσα πολλά που δεν τους νοιάζει? Τους φαίνονται λίγα?
  12. καλύτερα να έρθουν τα χαρτάκια με τις αυξημένες εισφορές γιατί νομίζω πολλοί μηχανικοί έχουν βαθιά μεσάνυχτα όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Μπας και ξυπνήσουν και αυτοί. Δεν μπορώ να πιστέψω πως όλοι αυτοί έχουν τόσο μεγάλο εισόδημα και δεν τους απασχολεί το ασφαλιστικό
  13. εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούμε να μαζευτούμε όλοι οι μηχανικοί να διαμαρτυρηθούμε. Γιατί πάντα ένα 10%; όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουν πρόβλημα με τις εισφορές? Βγάζουν τόσα που δεν τους νοιάζει? ειδικά οι νέοι. Αντί να λέμε να γίνει μείωση θα τους πούμε στο τέλος και ευχαριστώ που δεν τις αύξησαν. Από ότι κατάλαβα το πρόβλημα με το τσμέδε το έχουμε μόνο οι διπλωματούχοι, ένας φίλος μηχανικός απο ΤΕΙ λεει είναι στο ΤΕΒΕ, στο οποίο μπορείς να διαλέξεις και σε ποια κατηγορία θες να είσαι.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.