Μετάβαση στο περιεχόμενο

vicdesign

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

vicdesign's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Κοίτα η φιλοσοφία των καθηγητών είναι ότι όσο ζοριζόμαστε και τα ψάχνουμε τόσο καλύτερα. Διότι θα τα βρούμε αύριο μπροστά μας από πελάτες κλπ...συνέχεια αυτό πρεσβεύουν. Τελοσπάντων, το θέμα έκλεισε.. της έφτιαξα ήδη.Ευχαριστώ.
  2. Έχετε δίκιο, ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά σας. Ήδη το εφάρμοσα. Δε θέλω ένα χώρο...good for sketchboard..όπως λέει και το σχόλιο κάτω από το παράδειγμα της Ελβετίας. Ούτε να μην είναι λειτουργικός για ΑΜΕΑ. Άλλωστε πρόκειτε για την πτυχιακή μου, ας μην το ριψοκινδυνεύσω. Για ποιά περίπτωση όμως μιλάει ο κτιριοδομικός κανονισμός (άρθρον 14) http://portal.tee.gr/portal/page/portal/teelar/NOMOTHESIA/KTIRIOOIKODOMIKOS%20KSNONISMOS
  3. γειά σας, είμαι φοιτήτρια και δεδομένου ότι δεν έχω εμπειρία θα ήθελα τη βοήθειά σας. Σε αίθουσα μουσείου περίπου 680 τ.μ. υπάρχουν επίπεδα ( βάθρα κοινώς) από 0.25 το χαμηλότερο εώς 2.50 το υψηλότερο. Το πρόβλημα έγκειτε στο γεγονός ότι "το πέρασμα" από το ένα επίπεδο στο άλλο πρέπει να γίνεται με τη χρήση ραμπών (δεδομένο της εργασίας), κλίμακες δηλαδή απαγορεύονται. Διάβασα στον κτιριοδομικό κανονισμό ότι η κλίση των ραμπών είναι 10% (χώροι κοινωνικής πρόνοιας) με 12,5% (λοιποί χώροι). Το πρόβλημά μου είναι πώς θα επιτευχθεί η μετάβαση αυτή κ πως υπολογίζω από την κλήση το μήκος της ράμπας; εχω μπερδευτεί τοσο πολυ ... μου φαίνεται ότι ο επισκέπτης δε θα καταφέρει ποτέ να φτάσει στο επίπεδο +2.50.. βοηθήστε με παρακαλώ, πρώτη φορά καλούμε να σχεδιάσω ράμπες Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.