Μετάβαση στο περιεχόμενο

Listarxos

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Listarxos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δύο σελίδες πριν (120) γίνεται ακριβώς η ίδια ερώτηση για μία αποθήκη σε ταράτσα, στην οποία αυτό που ρώτησα απαντάται θετικά, χωρίς όμως κάποιος να αναφέρει που το βασίζει. Το συγκεκριμένο το έχω μάλιστα πετύχει παλιότερα κατά την ανάγνωση για άλλη περίπτωση και θυμάμαι σχετικά καλά την ύπαρξη του, ενώ σε ανύποπτο χρόνο μου το έχει βεβαιώσει και η Πολεοδομία. Είναι της μορφής ότι όταν το πρόστιμο από έκθεση αυτοψίας της Πολεοδομίας είναι στο όνομα σου ανεξαρτήτως ποσοστού ιδιοκτησίας έχεις δικαίωμα να προβείς σε διαγραφή του με τακτοποίηση χωρίς να απαιτείται συναίνεση των υπολοίπων.
  2. Συνάδελφοι, επειδή παλεύω από το πρωί να το βρω, γνωρίζει κανείς με βάση ποίο άρθρο του 4178 ή ποία εγκύκλιο αν ο πελάτης μου έχει πρόστιμο πολεοδομίας στο όνομα του μπορεί να το τακτοποιήσει παρόλο που είναι σε κοινόχρηστο χώρο, χωρίς να απαιτείται συμμετοχή των υπολοίπων? Ευχαριστώ πολύ
  3. Καλησπέρα σε όλους. Μου προέκυψε μια περίπτωση όπου ο πελάτης αγόρασε το 2011 μεζονέτα με τακτοποιημένη ''υπόγεια αποθήκη'' σε κύρια χρήση. Πλέον, λόγω μεγάλου ΕΝΦΙΑ, τεκμηρίων κλπ θέλει να αναιρέσει τη τακτοποίηση, καθώς ούτως η άλλως δε χρησιμοποιεί τον χώρο, για να μπορέσει να μειώσει τα φορολογικά του. Δεν έχω πρόσβαση στο συνάδελφο που έκανε τη τακτοποίηση στον προηγούμενο ιδιοκτήτη και ήθελα να δω αν κανείς σας έχει ανάλογη εμπειρία και πως το διαχειρίστηκε. Με βάση το νόμο δε μπορεί να γίνει αλλαγή στην αρχική του χρήση, αλλά μήπως λόγω αλλαγής ιδιοκτήτη μπορώ να το ξανατακτοποιήσω ως αποθήκη πάλι? Μέσα στις επόμενες μέρες θα περάσω και από το ΤΕΕ, αλλά θα με βοηθούσαν μερικές γνώμες. Ευχαριστώ πολύ!
  4. Δεν ειναι αυτο το θεμα... Τα 500 ευρω θα συμπεριληφθουν σε γενικοτερη τακτοποιηση αφου εχουν και αρκετες αλλες αυθαιρεσιες... Ασε που αν υπολογισεις το κοστος του ηλιακου θερμοσιφωνα, τα 500 ευρω ειναι αρκετα καλο αναλογο, μιας και δεν υπαρχει αλλη θεση για να τοποθετηθει.
  5. Καλησπερα, εχω αναλάβει μια τακτοποιηση ενος χωρου η οποια δε μου εχει δημιουργησει ιδιαιτερο προβλημα. Το προβλημα της υποθεσης εγκειται στο οτι ο ιδιοκτητης εχει τοποθετησει ενα θερμοσιφωνο στο μπαλκονι της μονοκατοικιας του, για το οποιο συμφωνα με απειλη του γειτονα του, προκειται να δεχθει καταγγελια. Επειδη στη πολεοδομια μου ειπαν οτι αυτα τα θεματα δε λυνονται πια με ΕΠΑΕ, αλλα δεν ηταν και σιγουροι αν υπαγεται στον 4014 ως μια παραβαση, εχει κανεις γνωση για το τι κανουμε για το θερμοσιφωνα?? Τον τοποθετω στο συστημα ως μια παραβαση, τους πειθω να το μετακινησουν ή υπαρχει καποια τρίτη λυση??
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.