Μετάβαση στο περιεχόμενο

sofita

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sofita's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Απο όσο διάβασα... Πιστοποιητικά διαπιστευμένων εργαστηρίων πιστοποίησης της Ελλάδας ή του Εξωτερικού μεταφρασμένα και επικυρωμένα από επίσημη κρατική υπηρεσία σχετικά με την αντοχή και άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά κατασκευαστικών υλικών που χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά. Ίσως αυτό που φαίνεται αδύνατο να είναι δυνατο??Τουλάχιστο έξω γίνεται και έχει εγκριθεί από φορείς του δημοσίου.Ελπίζω... Hehe!:)Elpizw gia auto na min theleis adeia!Anyway..euxaristw! Παρατήρηση: Τα Greeklish απαγορεύονται. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille. ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ http://www.kathimerini.gr/4Dcgi/4dcgi/_w_articles_kathcommon_4_13/06/2009_1288880
  2. Διαβάζεις online εδώ http://www.scribd.com/doc/23400396/EarthShip-VOL1 και http://www.scribd.com/doc/25393856/EarthShip-VOL2-Cap0-1-2 Παρατήρηση: Τα Greeklish απαγορεύονται. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille. Όχι topap αλλά θα δω αν με ενδιαφέρει. Αν ενδιαφέρει εσένα πάντως http://www.earthship.net/ και http://www.torrentdownloads.net/torrent/1212018/garbage.warrior.xvid.ac3 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !
  3. Είναι κατι καινούργιο...Έχω κάνει post ενα site για ενημέρωση σε εσάς http://earthship.net/ και αν θες να δεις περισσότερα κατέβασε το Garbage Warriors (ντοκυμαντέρ) που μπορείς να δεις όλη τη διαδικασία. Στην Ελλαδα γίνεται σε λίγο καιρό ένα workshop για αυτο. Τα υλικά ειναι κυρίως λάστιχα,κουτιά, χώμα και λίγο τσιμέντο.Θέλουμε να ξεκινίσουμε (έχουμε την τοποθεσία) αλλά δεν ξέρουμε πως να ξεκινήσουμε σε ότι αφορα άδειες, αν χρειάζεται άδειες για κάτι τέτοιο κτλ
  4. Για κατασκευή σε οικόπεδο αυτόνομης κατοικίας μέσα στη γη (σε πλαγιά, σαν ισόγειο απο την είσοδο) χωρίς θεμέλια και με αυτονομα συστηματα ενεργειας (solar panels,αυτονομη εγκατασταση συλλογης νερου, αποχετευτικο συστημα, χωρίς σύστημα θερμανσης) και από ανακυκλώσιμα υλικά υπάρχει συγκεκριμενη αδεια?Και αν οχι πως μπορώ να το δηλώσω σαν project?Σαν ας πούμε πειραματικό πλάνο κατασκευής κατοικίας αυτόνομης/αυτοσυντηρούμενης οικολογικής?Και που δηλώνω κατι τέτοιο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.