Μετάβαση στο περιεχόμενο

μαρινος γιωργος

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. στην κατοψη ναι μεν ειναι για δυο αυτοκινητα αλλα στην πραγματικοτητα ειναι πολυ δυσκολο να χωρεσουν δυο αυτοκινητα ,και οταν ειναι και τα δυο οχηματα μεσα δεν μπορει να μπει κανεις απο τους πεντε ιδιοκτητες στις αποθηκες,για αυτο ρωταω για παραδειγμα αν ειναι το υπογειο 20τετραγωνικα ποσα αυτοκινητα απο το νομο χωρανε?
  2. εχω αγορασει μια μεζονετα με υπογειο παρκινγκ το οποιο μου ειχαν πει οτι ειναι ολο δικο μου αλλα τελικα ειναι και για αλλον ιδιοκτητη,το θεμα ειναι οτι ειναι πολυ στενο,μικρο πειτε το οπως θελετε,και για να παρκαρω ειναι μαρτυριο και οταν παρκαρω δεν μπορω να βγω απο το αυτοκινητο γιατι η πορτα βρισκει στις πορτες απο τις αποθηκες,ουτε βεβαια και ο αλλος οδηγος βγαινει ευκολα γιατι βρισκει η πορτα του στο δικο μου,θελω να ρωτησω σε υπογειο γκαραζ ενα αυτοκινητο σε ποσα τετραγωνικα αντιστοιχη η θεση του γιατι νομιζω οτι το γκαραζ μου ειναι κανονικα για ενα αυτοκινητο,ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.