Μετάβαση στο περιεχόμενο

sotirosnl

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

sotirosnl's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλημερα ! Καθολου! Στην Χαγη ειχα βρει ενα μαγαζι ηλεκτρολογικου υλικου που ειχε τα παντα οσο αφορα τετοιο υλικο και σε πολυ καλες τιμες.Ειχα ανακαινισει ενα διαμερισμα του 1931 ,το οποιο ηταν ακριβως ιδιο με το πατρικο της μητερας μου οσο αφορα τα ηλεκτρικα του .Ο μαγαζατορας δεν εχει ιντερνετ και πρεπει να παω ο ιδιος εκει για να τα βρω ολα τα υλικα που χρειαζομαι . Να φανταζεις οτι ειχα βρει και ηλεκτρολογικο υλικο απο βακελιτη,κλεμες ,καλωδια με υφασμα .Οτι ειχε ενα σπιτι της δεκαετιας του 1930 ....
  2. Ναυπλιο ειναι το σπιτι,εχω κρατησει τα παλια και αλλαζω τα καλωδια οπου χρειαζεται.Αν μπορεις να μου υποδειξεις καποιο μαγαζι να τα ψαξω τι θελω θα το εκτιμουσα.Βαριεμαι να πεταχτω Ολλανδια να τα παρω αυτα που χρειαζομαι .
  3. Καλημερα και καλη χρονια σε ολους . Ανακαινιζω ενα παλαιο σπιτι και ειμαι στην φαση των ηλεκτρολογικων .Υπαρχει καποιο μαγαζι που πουλαει εξωτερικες σωληνες στο στυλ των παλαιων μεταλικων σωληνων με το πισοχαρτο μεσα ; Δεν θελω πλαστικες σωληνες και τα κολλαρα που τις συνοδευουν . Καμμια ενημερωση ; Ευχαριστω Σ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.